Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρουβίκωνας: Η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει


Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το ρεμπέτικο γλέντι του στην Φιλοσοφική Αθηνών είναι ο Ρουβίκωνας, παρά την απόφαση της σχολής να παραμείνει κλειστή σήμερα γι αυτόν το λόγο.


Σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook, Ρουβίκωνας αναφέρει πως η κοσμητεία θέλει να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των φοιτητών και να συμβάλλει στην κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου.

Παράλληλα τονίζει πως η σχολή θ’ ανοίξει «ο κόσμος να χαλάσει» και καλεί εκ νέου τους φοιτητές στο ρεμπέτικο γλέντι.

«Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη σχολη. Θεωρούμε επιτακτικό η φιλοσοφική σχολή να ανοίξει κανονικά. Είναι απαράδεκτο η Καραμαλέγκου να συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη των φοιτητών. Είναι απαράδεκτη όλη η προσπάθεια που έχει στηθεί εδώ και κάποιο καιρό για να χτυπηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ο πανεπιστημιακός ως ελεύθερος χώρος. Είναι καθήκον όλων των φοιτητών, όλου του κινηματικού κόσμου των σχολών να περιφρουρήσουν το άσυλο. Καλούμε άπαντες αύριο από νωρίς το πρωί στη φιλοσοφική σχολή αθηνών. Η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει. Το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 13:00»
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια