Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυναμική Αντίδραση ΝΑ Αττικής: Προτείνουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο, ΝΑΙ στην ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ στο ΔΙΧΑΣΜΟ

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Δυναμικής Αντίδρασης Νοτιοανατολικής Αττικής: Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι που υπηρετείτε στις υπηρεσίες που υπάγονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης
Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής σας ενημερώνουμε ότι ως Δυναμική Αντίδραση Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, αφουγκραζόμενοι τις φωνές των συναδέλφων μας για ενότητα και όχι για διαχωρισμό, προτείνουμε οι επερχόμενες εκλογές να διεξαχθούν με ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι συνάδελφοι που επιθυμούν.

Η ενότητα και η ευγενής άμιλλα είναι για μας το απαραίτητο συστατικό έτσι ώστε να επιτύχει το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Το παραταξιακό ψηφοδέλτιο σηματοδοτεί διαχωρισμούς και διακρίσεις που δεν έχουν θέση στον ένστολο  συνδικαλισμό.

Πρέπει λοιπόν να δοθεί σε όλους τους συναδέλφους η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο έτσι ώστε οι συνάδελφοι να μην μπουν στη διαδικασία να διαχωριστούν έχοντας τη δυνατότητα στην ουσία να επιλέξουν τους ικανότερους ανεξαρτήτου παρατάξεως.

Αν λοιπόν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις θα συμφωνήσουν έτσι ώστε να λάβουμε όλοι μέρος στις επερχόμενες εκλογές σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς παρατάξεις αλλά και κομματικούς μηχανισμούς που επιθυμούν να αλλοιώσουν και να καθοδηγήσουν το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

 Όσοι αρνηθούν αυτή την πρόταση είναι σίγουρο ότι είναι καθοδηγούμενοι και υποστηρίζουν την διάσπαση και την σύγκρουση μεταξύ των συναδέλφων. Αναμένουμε λοιπόν ότι θα συμφωνήσουν όλοι οι συνάδελφοι που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Γεώργιος (Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής)
ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας (Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής)
ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος (Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής)
ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος (Ταμίας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής)
Όλα τα μέλη της Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια