Νικ. Παρασκευόπουλος: «Και οι συκοφαντίες ενδιαφέρουν τον Ποινικό Κώδικα»

Διαψεύδει ο πρωην υπουργός Δικαιοσύνης, καθηγητής, Νικ. Παρασκευόπουλος πως αποφυλακίστηκε με το νόμο του συλληφθείς στη συμπλοκή που έγινε στην Πειραιώς μεταξύ
ατόμων που επιχειρήθηκε να ελεγχθούν και αστυνομικών.
Μιλάει για  «μισαλλοδοξία που έχει φτάσει σε επίπεδα ασυδοσίας» και υπαινίσσεται πως μπορεί να προχωρήσει ακόμα και σε μηνύσεις αναφέροντας σκωπτικά πως κάποιοι παριστάνουν πως αγνοούν «ότι και η διάδοση συκοφαντιών ενδιαφέρουν εξίσου τον Ποινικό Κώδικα».
Όπως αναφέρει: «Όπως φαίνεται η βιομηχανία παραγωγής ψευδών ειδήσεων περί το «Ν. Παρασκευόπουλου» έχει φουλάρει τις μηχανές της. Η νέα ψευδής είδηση αναφέρεται σε Ρομά (γιατί άραγε η ειδική αναφορά μειονότητας;) δράστη του οποίου η  ποινή ανεστάλη την 31/10/2018 για μια τριετία, χωρίς οποιαδήποτε χρήση  αποσυμφορητικών διατάξεων, όπως ο «νόμος Παρασκευόπουλου».  Πρόσθετη σχεδόν περιττή λεπτομέρεια, ότι η ισχύς του τελευταίου αποσυμφορητικού νόμου που ψηφίστηκε με τη συμβολή μου έχει ούτως ή άλλως λήξει από 21.9.2017 (νέος νόμος 4489).
Η μισαλλοδοξία έχει φθάσει από καιρό σε επίπεδα ασυδοσίας. Και κάποιοι παριστάνουν πως αγνοούν, ότι όχι μόνο ο πρώτος ισχυρισμός, αλλά και η διάδοση συκοφαντιών ενδιαφέρουν εξίσου τον Ποινικό Κώδικα».


_