Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το "ευχαριστώ" του διοικητή της ΠΥ Δράμας


Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Δράμας Αντιπύραρχος Δαδούδης Κωνσταντίνος και το προσωπικό, επι  τη ευκαιρία και επίσημα της λήξης στις 31 Οκτωβρίου 2018, της αντιπυρικής
περιόδου, αισθάνονται την ανάγκη να δηλώσουν την ικανοποίησή τους σε όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες του Νομού Δράμας γιατί με την συμπεριφορά τους, τις πρακτικές τους και την δράση τους συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε, στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό να διανύσουμε σχεδόν μια «αναίμακτη» αντιπυρική περίοδο.
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Δράμας απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» :
Στους πολίτες όλου του Νομού και στις κοινωνικές τάξεις (κτηνοτρόφοι, αγρότες, κυνηγοί, μελισσοκόμοι, υλοτόμοι, περιπατητές κ.λ.π.) που ασχολούνται με δραστηριότητες της υπαίθρου, για την θετική τους συμπεριφορά που συνέβαλε ώστε να έχουμε ελάχιστες πυρκαγιές κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου είτε δασικές, είτε αγροτικές.
Τους αρμόδιους φορείς της Πολιτικής Προστασίας (Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δασαρχεία, Εθελοντικές Ομάδες), για την ουσιαστική συμβολή τους τόσο στην προληπτική πυροπροστασία του περιβάλλοντος όσο και στις περιπτώσεις καταστολής πυρκαγιών.
Στους συναδέλφους Πυροσβέστες οι οποίοι για άλλη μια χρονιά επέδειξαν ζήλο αυταπάρνηση και προσήλωση στο υπέρτατο καθήκον που τους έταξε η πολιτεία την ασφάλεια της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Τέλος επισημαίνει ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Δράμας θα συνεχίσει να είναι παρούσα με το έμψυχο και μηχανολογικό υλικό της έτοιμη να συνδράμει σε κάθε περίπτωση που συμπολίτης μας θα χρειαστεί βοήθεια.


            Δράμα 02 Νοεμβρίου 2018
             Ο    Δ ι ο ι κ η τ ή ς


             Κωνσταντίνος Πασχ. Δαδούδης     

              Αντιπύραρχος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια