Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυναμική Αντίδραση - Δημήτρης Κασιμάτης: Ψηφίζουμε αυτούς που εχθές "έβαλαν πλάτη" στα δύσκολα και αύριο θα είναι πάλι δίπλα μας

Στις 14,15 και 16 Νοέμβρη οι αστυνομικοί μέλη της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. καλούμαστε να δώσουμε το παρόν με την ψήφο μας για την ανάδειξη των συναδέλφων που θα δώσουν τη μάχη για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, ενάντια σε αυτούς που τα επιβουλεύονται. Τη μάχη ενάντια στις αυταρχικές διοικήσεις. Τη μάχη ενάντια σε όποιον θεωρεί την Αστυνομία "ιδιοκτησία" του και τον Αστυνομικό υποζύγιο του.
 
 Η "οικογένεια" της  Δ.Α.Υ.Ν/Α.Α. μικρή.
 Όλοι γνωρίζουν (και πρέπει να γνωρίζουν) ποιοί στάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια δίπλα στο συνάδελφο (γιατί καλά είναι τα "θα" αλλά υπάρχει και το πρόσφατο  παρελθόν που μας συνοδεύει).
 Όλοι γνωρίζουν ποιοί έδωσαν αγώνες:
 
 Για να μην ξεχαστεί το δικαίωμα στη δωρεάν μετακίνηση του προσωπικού με τα Μ.Μ.Μ.
 
  Να μείνει ζωντανή (και σε πλήρη εξέλιξη) η διεκδίκηση για το κομμένο επίδομα (απο το 2012) της ΕΚΑΜ και των Αστυνομικών Σκύλων Περιπολίας.
 
  Να ακυρωθεί η εκδοθείσα διαταγή (το 2017) για φρούρηση των εγκαταστάσεων Μαρκοπούλου   από το εξειδικευμένο προσωπικό (ΤΕΕΜ,ΕΚΑΜ) και να εκδοθεί νέα διαταγή για ίδρυση Φρουράς. 
 
   Να διαμορφωθεί ένα δίκαιο σύστημα για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών κρατήσεων που αφορούν τα "πτητικά" (Εναέρια μέσα, ΕΚΑΜ, ΤΕΕΜ).
 
   Να δημιουργηθεί ο νέος τρόπος για τον υπολογισμού του επιδόματος κινδύνου.
  Για όλα αυτά και πολλά άλλα, σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε απλά τον "γνωστό" μας, τον "φίλο" μας αυτόν που "Θα, θα, θα".
 
  Ψηφίζουμε αυτούς που εχθές "έβαλαν πλάτη" στα δύσκολα και αύριο θα είναι πάλι δίπλα μας.
 
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 
Δημήτρης Κασιμάτης. 

υποψήφιος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α , αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια