Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αστυνομικοί υπέδειξαν δράστη της επίθεσης, αλλά ο επικεφαλής τους είπε να μην ... προκαλούν!!! Τί κατέθεσαν

Σχέδιο αμυντικού κατευνασμού φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει η αστυνομία. Και πώς άλλωστε να εξηγηθεί και η σημερινή στάση των αστυνομικών απέναντι στην
ομάδα των αντιεξουσιαστών που τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν;


Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι αστυνομικοί που ξυλοκοπήθηκαν υπέδειξαν κατά την έξοδο τους στον επικεφαλής της δύναμης μέτρων, έναν αστυνόμο α',  ένα άτομο που βρισκόταν μεταξύ άλλων ομοϊδεατών του και ζήτησαν τη σύλληψη του. Πρόσθεσαν δε, κάτι που επανέλαβαν αργότερα στις καταθέσεις τους, ότι το συγκεκριμένο άτομο εκτός από τις γροθιές, τους απειλούσε λέγοντας τους "εγώ θα σας "σφάξω".

Εμβρόντητοι όμως οι αστυνομικοί, οι καταθέσεις των οποίων συγκλίνουν και προέρχονται από διαφορετικές υπηρεσίες, άκουσαν τον αξιωματικό να τους λέει ότι δεν χρειάζεται να μην προκαλούν για να κατευναστούν τα πνεύματα.

Ποιός κ. αρχηγέ του έδωσε τέτοια εντολή; Ή μήπως και στο δικαστήριο δεν διαπράχτηκαν αυτονόητα ποινικά αδικήματα. Γιατί λοιπόν δεν έγινε σύμφωνα με το πνεύμα της πρόσφατης ανακοίνωσης σας η σύλληψη του ατόμου που υποδείχτηκε και γιατί αυτενέργησε ο αξιωματικός; Ή μήπως δεν αυτενέργησε.



του Γιώργου Καραϊβάζ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια