Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βασίλης Μπαμπαλής: ΜΠΡΟΣΤΑ για τον συνάδελφο

Δεν θα αφήσουμε το συνάδελφο στις τριτοκοσμικές συνθήκες όπου επικρατούν στην εκμετάλλευση του. Ήδη ο πρόεδρος της Ένωσης μας, από το 2015 και μετά έχει βοηθήσει καθοριστικά στη
στελέχωση με συναδέλφους υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής που υπολειτουργούσαν.
Άρθρο του Βασίλη Μπαμπαλή *
Μέλος «Δυναμικής Αντίδρασης»
Το έργο, βέβαια, έχει μεγάλη συνέχεια ακόμα. Δεν έχει τελειώσει. Είμαστε κοντά στο συνάδελφο και θα απαιτήσουμε οι υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής να στελεχωθούν με τον αριθμό αστυνομικών που απαιτείται, ώστε να λειτουργούν όπως πρέπει. Αυτό τόσο ώστε να μην δημιουργούνται υπηρεσιακά προβλήματα στους συναδέλφους, όσο και για να νιώθει ασφαλής ο πολίτης!
Όσον αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, συνεχίζουμε τις επαφές με την ιδιωτική πρωτοβουλία, οικονομικούς παράγοντες του τόπου δηλαδή που συνεισφέρουν στις υπηρεσίες εντός των γεωγραφικών ορίων της Ένωσης μας. Χάρη σε αυτές τις προσπάθειες έχουν επιτευχθεί σημαντικές βελτιώσεις, ενώ θα συνεχίσουμε τη μάχη για να αλλάξουν τα είδη πρώτης ανάγκης που εδώ και χρόνια είναι ακατάλληλα για το συνάδελφο.
Δεν είναι εύκολη προσπάθεια, ούτε κανείς γνωρίζει μέχρι που θα τα καταφέρουμε. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι δεν σταματάμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά και να βγαίνουμε Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. για τον συνάδελφο.
* Υποψήφιος αντιπρόσωπος στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια