Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Σάμου: Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Σάμου: Την Πέμπτη 01-11-2018 ενημερώθηκε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση       Βορείου Αιγαίου για την επίσκεψη του Προέδρου της
Ελληνικής Δημοκρατίας στην Λέσβο, η  οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 08-11-2018. Την 06-11-2018 η ΓΕ.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου αποφάσισε αιφνιδιαστικά και λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου για Λέσβο, να                μετακινήσει     Αστυνομικούς και οχήματα από την Σάμο προκειμένου να συνδράμουν στα μέτρα.
       Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η Λέσβος και η Σάμος           αποτελούν διαφορετικά νησιά και δεν είναι δυνατόν να διατάζεται η μετακίνηση Αστυνομικών τέσσερις ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου. Την ανευθυνότητα και την προχειρότητα κάποιων δεν γίνεται να την πληρώνει πάντα ο χαμηλόβαθμος Αστυνομικός, ο οποίος και οικογένεια έχει και προσωπική ζωή. Από την πλευρά μας αναρωτιόμαστε μέχρι πότε την αδυναμία σχεδιασμού και το έλλειμμα των διοικούντων  θα το πληρώνουν οι κατώτεροι.          
         Κλείνοντας θέλουμε να καταστήσουμε σαφές σε κάθε κατεύθυνση ότι εμείς δεν θα αφήσουμε απροστάτευτο κανένα μέλος μας και θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από το Αρχηγείο της Ελληνικής        Αστυνομίας να μας εξηγήσει γιατί αφού η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση γνώριζε την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Πέμπτη, διέταξε την μετακίνηση των αστυνομικών τις        βραδινές ώρες της Τρίτης και λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου. 



                                                         
                                                               ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
      
-Η-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ




ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία
                                       -Ο-                                            
            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




             ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια