Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρ. Μαυραγάνης: «Το φιλότιμο και ο επαγγελματισμός των Αστυνομικών βρίσκεται ψηλά»


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, στην Αθήνα, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, για την Ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας

Εκτός από τον κ. Κικίλια, ομιλητές στην εκδήλωση που θα συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ήταν ο Μάκης Βορίδης, Βουλευτής Αττικής, Τομεάρχης Εσωτερικών ΝΔ, ο Παναγιώτης Στάθης, Διδάκτωρ κοινωνιολογίας, Αντιστράτηγος ε.α., τέως Διοικητής Ασφάλειας Αττικής και ο Αγρινιώτης Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, Χρήστος Μαυραγάνης.
Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Μαυραγάνης: «Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο π. Υπουργός Δημόσιας Τάξης κύριος ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, με θέμα Ασφάλεια στις γειτονιές της ΑΘΗΝΑΣ μου δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσω τα προβλήματά μας και τις δυσκολίες κάτω από τις οποίες ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, δίνει καθημερινό αγώνα με το οργανωμένο έγκλημα για να παρέχει στους πολίτες την ασφάλεια που τους αρμόζει, παρόλες τις πολλές ελλείψεις από την πολιτεία. Το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ μου βρίσκεται ΨΗΛΑ!!!».


mauraganis


πηγή: sinidisi.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια