Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αστυνομία απέτρεψε εφιαλτικές ώρες για οικογένεια εφοπλιστή- Με κλεμμένο όπλο από αστυνομικό η παραλίγο εισβολή- Έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου

Σκηνές και καταστάσεις που μάλλον είναι αδύνατο να ... "συλληφθούν" σε αντίθεση με τους εμπνευστές του σχεδίου, απέτρεψε τη νύχτα η αστυνομία με τη
σύλληψη τριών κακοποιών, λίγο πριν από την εισβολή τους σε κατοικία εφοπλιστή στην Γλυφάδα.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι ο εφιάλτης απομακρύνθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έλεγξαν τρία άτομα που τα θεώρησαν ύποπτα ενώ κινούνταν στο μέτωπο της παραλίας, κάτω από την παραλιακή, αρκετά κοντά σε μεγάλο καφεστιατόριο.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι ύποπτοι φορούσαν περούκες, ενώ οι τσάντες που κρατούσαν ήταν γεμάτες με όπλα, τέιζερ, μονωτικές ταινίες για το φίμωμα των θυμάτων, διαρρηκτικά εργαλεία κ.ά. Το ένα όπλο, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ήταν κλεμμένο από το σπίτι αστυνομικού της ασφάλειας.

Ο ένας από τους τρεις κακοποιούς, έχει βαρύ ποινικό μητρώο ως σεσημασμένος για σωρεία από κλοπές και ληστείες και αποφυλακίστηκε πολύ πρόσφατα, κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Την υπόθεση διερευνούν οι τοπικές υπηρεσίες ασφάλειας σε συνεργασία με τα κεντρικά, καθώς για τους τρεις συλληφθέντες εκτιμάται ότι αποτελούν μέλη οργανωμένης συμμορίας.



του Γιώργου Καραϊβάζ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια