Αγγελική Πεπόνη: Ανοίγει ξανά ο φάκελος

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης της νεαρής γυναίκας. Η Αγγελική Πεπόνη είχε εξαφανιστεί το 2010 ενώ το κρανίο της εντοπίστηκε στα μέσα Οκτωβρίου στην Πρέβεζα. Η Αγγελική Πεπόνη
θεωρείται και επίσημα νεκρή μετά την ταυτοποίηση του DNA της με το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο στην Πρέβεζα. Οι συγγενείς αναζητούν δικαίωση και η υπόθεση ανοίγει ξανά.

Δεκτό το υπόμνημα της οικογένειας Πεπόνη

Η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας Πεπόνη και ανοίγει ξανά την υπόθεση.
Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Άγγελος Πεπόνης που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»  μετά την αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε τυχαία σε τάφρο της Πρέβεζας ανήκει στην άτυχη κοπέλα, τόνισε:
«Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».
Μετά από αυτή την εξέλιξη θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση,  αλλά και μαρτύρων.

Πηγή: anikolouli


_