Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμιση για τα αναδρομικά


Την Πέμπτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ψηφίζονται από την Ολομέλεια τα αναδρομικά σε πανεπιστημιακούς, γιατρούς, ένστολους, δικαστές κ.α. Το μέτρο αυτό αποτελεί ένα από τη σειρά θετικών μέτρων που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, τον Νοέμβριο και ως τις αρχές Δεκεμβρίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η καταβολή των αναδρομικών αυτών θα αφορά ένστολους, καθηγητές πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ερευνητικών ιδρυμάτων, δικαστές και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, γιατρούς του ΕΣΥ, μουσικούς (από Κρατική Ορχήστρα, Λυρική Σκηνή κ.ο.κ.), όπως επίσης και τους συνταξιούχους των πιο πάνω κλάδων. Η σχετική ρύθμιση θα εισαχθεί υπό μορφή τροπολογίας σε νομοσχέδιο που συζητείται ήδη.

 

Θα ακολουθήσει η κατάθεση του μέτρου για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και εν συνεχεία όλα τα άλλα θετικά μέτρα που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μετά την ψήφιση όλων αυτών των μέτρων ως τις αρχές Δεκεμβρίου, θα πάρει σειρά ο προϋπολογισμός, που εκτιμάται ότι θα έχει ψηφιστεί ως τα μέσα Δεκεμβρίου.

 

Πηγή: ant1news.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια