Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία αστυνομικών για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ: "Εντολοδόχος ο κ. αρχηγός, είναι πολλά τα γραμμάτια Άρη...."

Στο email του bloko.gr λάβαμε την επιστολή που επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε, αποκρύπτοντας στο μέτρο του εφικτού τα όποια προσδιοριστικά στοιχεία, αν και για τον
στοιχειωδώς μυημένο αναγνώστη είναι πασιφανής ο χωροχρόνος, καθώς όλα όσα αναφέρονται- καταγγέλλονται παρουσιάζουν πρόδηλο δημόσιο ενδιαφέρον.

Σημειώνουμε ότι η καταγγελία συνοδεύεται με πλειάδα στοιχείων, αντλημένα από τα υπηρεσιακά βιβλία της ΕΛΑΣ, μέσα από τα οποία υποστηρίζεται ότι στοιχειοθετείται η όποια παρέκβαση υπέρ των λίγων σε βάρος των πολλών.Ένα μόνο δείγμα, επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε ως προσδιοριστική φωτογραφική εισαγωγική.

Η επιστολή τιτλοφορείται από τον συντάκτη της, όπως ακριβώς καταλήγει. "Είναι πολλά τα γραμμάτια Άρη". Αναμένουμε από το αρχηγείο, αν μη τί άλλο ως μια στοιχειώδη ηθική υποχρέωση,  μια απάντηση για όλα καταγγέλλονται και υποστηρίζεται πως τεκμηριώνονται με επίσημα- αναλλοίωτα στοιχεία.Σκόπιμα παραλείπουμε τους ... επικεφαλής των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ. Είναι γνωστός ο ρόλος τους.


Αγαπητέ κύριε ΚΑΡΑΪΒΑΖ
 
 
Παίρνοντας αφορμή από την ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΞΙΑ. την 2/10/2017  για τις  έκτακτες κρίσεις θα ήθελα να συμπληρωθεί ότι αυτή η ανακοίνωση ήταν  ελλειμματική καθώς  εστίαζε στην ουσία του προβλήματος μονοσήμαντα . Το ουσιαστικό πρόβλημα  δεν είναι άλλο από  την δημιουργία ενός συστήματος το οποίο βασική του αρχή είναι η παρανομία. Δεν είναι όμως  μόνο η αποστρατεία  άξιων Αξιωματικών το  μόνο  πρόβλημα (π.χ. ΜΠΑΡΜΠΑ Γεωργία   από το Εσωτερικών υποθέσεων που είχε τοποθετηθεί επί  Αρχηγίας Τζουβάλα) αλλά και η συνέχιση υπηρέτησης ανάξιων Αξιωματικών που έχουν τακτικά πάρε δώσε  με τον   Εισαγγελέα για τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους.  Δυο τέτοιοι αξιωματικοί είναι ο Ταξίαρχος ......... και ο νέος προαχθείς μετά βαΐων και κλάδων συμπατριώτης του Αρχηγού, Ταξίαρχος .........
 Μια τέτοια αναφορά και κατηγορία για τουλάχιστον  αναξιοκρατία εκτός των ποινικών διαστάσεων,   θα ήταν συκοφαντική εάν δεν συνοδευόταν από αποδείξεις. Δείτε λοιπόν δυο αντικειμενικές αποδείξεις που δεν χρειάζεται να έχεις ειδικές γνώσεις για να καταλάβεις την αλήθεια. 
    1. Στον Κ.Ε.Λ. με αρ.πρωτ. : 7001/2/652-ροη΄ της υπηρεσίας που προΐστανται οι δυο αυτοί Αξιωματικοί στον  Άρθρο 1 «Χρόνος εργασίας ........» αναφέρει ότι εφαρμόζονται οι διατάξεις του  άρθρου 1 παρ. 1 εδαφ. γ΄ του π.δ. 28/86 (Α΄ - 11/86) όπου αυτό αναφέρει  ότι ο χρόνος εργασίας είναι : «τριάντα ώρες την εβδομάδα για όσους εκτελούν υπηρεσία ….σε 6 ώρες βάρδιες».  Δηλαδή ο χρόνος εργασίας είναι  6 ώρες για 5 ημέρες την εβδομάδα. Δεν είναι π.χ. 12 ώρες για 2 μέρες 1 μέρα 6 ώρες  και 4 μέρες ρεπό !!! ο νόμος είναι σαφής και δεν ξεχειλώνετε κατά το δοκούν. Οι νόμοι έγιναν για να τηρούνται.  Ένας απλός έλεγχος στα βιβλία υπηρεσίας μπορούν να αποδείξουν την αλήθεια της καταστρατήγησης του ωραρίου αυτού επί σειρά  ετών. Παρόλα ταύτα και παρότι υπάρχει εδώ και δυο έτη διαδικασία ενέργειας Ε.Δ.Ε. για το θέμα αυτό, δεν έχει αυτή τελεσφορήσει !!!  Γιατί ; Υπάρχει εξήγηση και αυτή είναι πολύ απλή. Ο ενεργών την Ε.Δ.Ε. διεσώθη στις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις (πρόσκαιρα τουλάχιστον) αφού υπόβαλε όπως λένε οι κακοήθεις τα σέβη του στην Υφυπουργό.
    2. Στον Κ.Ε.Λ. με αρ.πρωτ. : 7001/2/652-ροη΄ της υπηρεσίας που προΐστανται οι δυο αυτοί Αξιωματικοί στον  Άρθρο 10 που αφορά «Χρόνος .......» στο σημείο  4 αναφέρει ότι :  «Για το χρονικό διάστημα 24 συνεχών ωρών : (α) Χρόνος ..... μέχρι 8 ώρες για την εκτέλεση μίας ή περισσοτέρων  .........συνεχώς ή κατά διαλείμματα». Είναι περιττό να εξηγήσω ακόμα και σε αδαείς περί την ...... ασφάλεια για ποιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτό το όριο. Στα επισυναπτόμενα φωτογραφικά αρχεία των βιβλίων ..... των αεροσκαφών  που σας στέλνονται με την παρούσα επιστολή αποδεικνύεται ότι .......,  ο ίδιος σε μια μέρα την 7/9/2017 εκτέλεσε.......συνολικού χρόνου 08:40 !!!  φυσικά κάποιος καλοπροαίρετος θα μπορούσε να  απαντήσει «όταν υπάρχει επείγουσα αποστολή αυτή πρέπει να εκτελεστεί-κατάσταση ανάγκης κτλ». Σε αυτή την άποψη θα μπορούσε να συμφωνήσει ο οποιοσδήποτε  (έστω με δυσκολία καθώς εγκυμονούσε ο κίνδυνος ατυχήματος λόγο υπερκόπωσης)  εάν δεν υπήρχαν εκείνη την ημέρα και ώρα διαθέσιμοι ..... για να πραγματοποιήσουν τις.....αυτές. Δυστυχώς όμως θα ήθελα να σας γνωρίσω (ας μην αναφερθούν επί του παρόντος ονοματεπώνυμα) ότι όπως προκύπτει από τα βιβλία υπηρεσίας υπήρχε επάρκεια εν ενεργεία ...... εκείνη την ημέρα και ώρα. Τα γεγονότα αυτά θα ήθελα να σας γνωρίσω είναι σε γνώση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων. Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα ;  Βάσει των έκτακτων κρίσεων τα συμπεράσματα δικά σας.
Κατόπιν τούτων των ανωτέρω αυταπόδεικτων στοιχείων καραμπινάτης παρανομίας των δυο αγαπημένων υπηρεσιακών παιδιών του νυν Αρχηγού και την παραμονής και προαγωγής των, εκτός της  απόδειξης ότι ουσιαστικά οι έκτακτες κρίσεις δεν είχαν σκοπό μόνο την απομάκρυνση μη αρεστών αλλά και την ανάδειξη .... , αποδεικνύεται ότι ο  νυν Αρχηγός  δεν έχει το ειδικό βάρος να μπορεί να σταθεί στην θέση του. Δυστυχώς ο  Άρης είναι ....... , δεν έχει το ηθικό ανάστημα να σταθεί απέναντι στο προσωπικό και να έχει την καλή έξωθεν μαρτυρία καθώς δεν είναι παρά μόνο ένας εντολοδόχος.  Αρχή άνδρα δείκνυσι  και δυστυχώς είναι πολλά τα γραμμάτια Άρη που πρέπει να εξαργυρώσεις.  
Υποσημείωση :       1. Επειδή οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν την αλήθεια και η αλήθεια  αυτή είναι αυταπόδεικτη,  θα θέλαμε  να ξέρει η βάση τον εργαζομένων, ποια θέση παίρνουν η Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς και η Π.Ο.ΑΞΙΑ. για όλα  τα ανωτέρω ; 
2.  Άραγε αυτά τα οποία αυταπόδεικτα αναφέρονται περί ανάδειξης και προαγωγής των δυο συγκεκριμένων  Αξιωματικών  που ελέγχονται ποινικά για την δράση τους,   είναι θέμα ερώτησης στην Βουλή των Ελλήνων ;

ΚΑΠΟΙΟΣ που γνωρίζει περισότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε .




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια