Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναδρομικά ένστολων: 'Ωδινεν όρος και έτεκεν νυν

Δημοσιεύουμε άρθρο αντιστρατήγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος: Κατατέθηκε τελικά χθες στη Βουλή η  σχετική ,με τα αναδρομικά των ένστολων,τροπολογία. Η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε στο
σύνολο της, όπως όφειλε, την απόφαση του ΣτΕ ούτε για τα ε.ε , ούτε για τα ε.α στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Αφού :
- Δεν επέρχεται καμία αύξηση στις αποδοχές των ε.ε στελεχών
- Δεν γίνεται επανυπολογισμος, όπως απαιτεί η απόφαση του ΣτΕ, των συντάξεων και δεν προκύπτει καμία αύξηση τους.
Αυτό που προκύπτει κατά την κυβέρνηση , σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε, από την πλημμελή εφαρμογή της απόφασης του ανωτάτου διοικητικού δικαστηρίου , είναι η χορήγηση ενός πετσοκομενου εφάπαξ ποσού, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους συνταξιούχους, όχι μέχρι σήμερα, αλλά  για μία κουτσουρεμενη χρονική περίοδο αρχόμενης από την 1-8-2012 μέχρι την 31-12-2016. 
Το ποσό που εφάπαξ θα καταβληθεί υπολείπεται σημαντικά αυτού που παράνομα έχει παρακρατηθει και δικαιούται ο κάθε συνάδελφος.
Οργή και αγανάκτηση διακατέχει πλέον  τους ένστολους   εργαζόμενους και  συνταξιούχους από τον εμπαιγμό και την απαξιωτική , σε κάθε περίπτωση, συμπεριφορά και στάση της κυβέρνησης.
Εντάξατε το θέμα της χορήγησης των αναδρομικών στο γνωστό  επικοινωνιακό σας παιχνίδι για να αποκομίσετε "οφέλη" και δημιουργήσατε υψηλές προσδοκίες στους ένστολους  και εσφαλμένες εντυπώσεις στους πολίτες.
 Ο κοινωνικός αυτοματισμός σε δράση.
Να είστε όμως  απολύτως σίγουροι ότι πετύχατε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.
Άδικα ψάχνετε στους ένστολους για χρήσιμους ηλίθιους.
Ας αντιληφθούν όλοι ότι οι ένστολοι πολίτες δεν είναι επαίτες και πολύ περισσότερο δεν είναι δεδομένοι και πελάτες κανενός.

Η άρνηση της εφαρμογής των τελεσίδικων αποφάσεων των ανωτάτων δικαστηρίων , αντίκειται στην έννοια της συνταγματικής τάξης και δεν χαρακτηρίζει καμία  ευνομούμενη Πολιτεία.
κ. Πρωθυπουργε 
Αυτό που αισθάνονται πλέον όλοι οι πολίτες, αλλά ίσως δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ,είναι ότι
είναι ανέντιμο και ανήθικο να κάνετε κοινωνική πολιτική, όχι με χρήματα που παράγει μία υγιής οικονομία, αλλά με αυτά που κυριολεκτικά κλέβετε από τους μισθούς,τις συντάξεις και την ισοπέδωση της μεσαίας τάξης.
.
               Χανιάς Νίκος
           Αντιστράτηγος ε.α. ΠΣ 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια