Το απόλυτο ρόφημα για λαμπερή επιδερμίδα χωρίς κοκκινίλες και σπυράκια!


Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες που έχει το πράσινο τσάι είναι μοναδικές. Πιο συγκεκριμένα το τσάι matcha έχει μαγικές ιδιότητες που δεν μπορείς να φανταστείς.

Αυτή η σκουροπράσινη σκόνη είναι φτιαγμένη από φύλλα ενός υψηλής ποιότητας θάμνου που ονομάζεται tencha. Τα θρεπτικά συστατικά αυτής της σκόνης είναι πάρα πολλά και ενισχύουν τον οργανισμό.

Στην πραγματικότητα το τσάι matcha είναι ένα από τα πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά superfoods στον κόσμο. Μόλις ένα φλιτζάνι τσαγιού σου χαρίζει 5 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από οποιαδήποτε άλλη τροφή.

Επομένως ξέρουμε ότι κάνει πολύ καλό στη διατροφή μας.

Τι κάνει, όμως, στην επιδερμίδα μας;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι δερματολόγοι λένε πως το τσάι αυτό έχει απίστευτα οφέλη και στην επιδερμίδα. Μπορεί να κάνει μια επιδερμίδα να λάμπει, είναι τέλειο για απολέπιση και προστατεύει την επιδερμίδα από σπυράκια, κοκκινίλες και οποιοδήποτε άλλο δερματικό πρόβλημα.

Επίσης, το matcha βοηθάει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας όταν της λείπει οξυγόνο, πράγμα που μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη ύπνου, στο κάπνισμα και στις τοξίνες του αέρα.

Βάλτε το λοιπόν στην καθημερινότητά σας και πιείτε ένα φλιτζάνι matcha την ημέρα. Αυτό αρκεί!


Πηγή: keepup.gr
_