Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξεκίνησαν οι κρίσεις των υποστράτηγων- Σκληρό παρασκήνιο

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε η συνεδρίαση των τριών αντιστράτηγων της ΕΛΑΣ για την κρίση των υποστράτηγων και την αναπλήρωση της κενής θέσης του
αντιστράτηγου.

Προηγήθηκε η συμμετοχή σύσσωμης της ηγεσίας στις εκδηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή των ενόπλων δυνάμεων και όπως σημειώνουμε, πριν από λίγο έγινε η "εισαγωγή" στον... χειρουργικό θάλαμο μέσα στον οποίο θα κριθεί η τύχη των υποστράτηγων, αλλά και μιας τουλάχιστον νευραλγικής υπηρεσιακής θέσης. Αυτής του αττικάρχη.

Ο κ. Παπαζαφείρης, πρώτος στην ιεραρχία των υποστράτηγων είτε προάγεται και γίνεται ο 6ος αντιστράτηγος, είτε αποκαθαίρεται. Σε κάθε περίπτωση, η θέση του αττικάρχη παραμένει κενή. Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι ο τρίτος και ο τέταρτος της επετηρίδας δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να φορτώσουν ακόμη ένα, το τελευταίο, στις κλάρες τους, επιδιώκοντας τον εξοβελισμό, τόσο του κ. Παπαζαφείρη, όσο και του κ. Πλουμή. Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο σημειώνουν ότι φαντάζει όχι αδύνατη, αλλά εν πάση περιπτώσει πολύ δύσκολη επίτευξη του στόχου, χωρίς επίσης όμως ν' αποκλείεται και η περίπτωση των "τσιμπητών". Πρακτική που ισχύει και για τους ταξίαρχους και για τους διευθυντές.

Τα επόμενα ερωτήματα που αυτοδίκαια θ' ανακύψουν είναι ποιος θα είναι ο νέος αττικάρχης και μάλιστα 16 ημέρες πριν από Πολυτεχνείο, με τον κ. Βασιλόπουλο (αναπληρωτής) να διατηρεί το προβάδισμα εξαιτίας της εμπειρίας του και όχι επειδή αποτελεί διακαή πόθο της ηγεσίας, με τα συνακόλουθα που έπονται αναφορικά με το τί θα γίνει με νευραλγικές υπηρεσίες όπως ασφάλεια, αντιτρομοκρατική, διδαπ κοκ.



του Γιώργου Καραϊβάζ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια