Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτός τόπου και χρόνου ο αρχηγός της ΕΛΑΣ- Διαβάστε ποια εντολή έδωσε για τον τραυματισμό των αστυνομικών- Το βουνό και ο Βούδας

Σε ορισμένα πράγματα- καταστάσεις, μάλλον κάποιοι αγχινούστατοι κριτές θα πρέπει να ξεκινήσουν από ποια πρακτικά επίπεδα. Για παράδειγμα, από το
μνημόνιο- αστυνομική αλφαβήτα των ενεργειών όσο και των δεδομένων.

Τι εννοούμε. Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι ο κ. Ανδρικόπουλος ζήτησε, προκειμένου να επαληθευτεί ή όχι η καταγγελία των συνδικαλιστών ότι ο ασύρματος του περιπολικού δεν λειτουργούσε, να μεταφερθεί το αστυνομικό όχημα σε εγκαταστάσεις της Συγγρού, προκειμένου να γίνει ο τεχνικός έλεγχος.

Θυμίζουμε πως ο τραυματισμένος αστυνομικός επιχειρούσε να επικοινωνήσει με το κέντρο από το κινητό αιμόφυρτος και ενώ εξακολουθούσε να δέχεται χτυπήματα.

Μα βρε κ. αρχηγέ, όταν οι συνδικαλιστές λένε ή υποστηρίζουν πως ο ασύρματος δεν λειτουργούσε, δεν σημαίνει κατ' ανάγκη πως είναι χαλασμένος! Αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος αστυνομικός που έχει πατήσει πόδι για λίγα έστω δευτερόλεπτα στο πεζοδρόμιο.

Αυτό που εννοούν οι άνθρωποι είναι όπως κατ 'επανάληψη έχουν καταγγείλει, ότι στο Β' κέντρο, όπως και σε άλλα σημεία της Αττικής, το αναλογικό σύστημα για το οποίο ως υπαρχηγός φροντίσατε ν' αλλάξει, δεν πιάνει και πέφτει σε μαύρη τηλεπικοινωνιακή τρύπα σε πολλά σημεία, μεταξύ των οποίων και στο συγκεκριμένο.   

Συνεπώς, το αυτονόητο θα ήταν να μην μετακινήσετε το βουνό προς τον Βούδα, αλλά να τον αφήσετε στη θέση και στην ησυχία του από τις μεγαλοφυείς εμπνεύσεις σας.


ΥΓ: Πήγατε να δείτε τους τραυματισμένους αστυνομικούς αλήθεια; Αλλά θα μας πείτε, σιγά τώρα, ποιος ασχολείται και πού να βρεις χρόνο γι αυτούς.


του Γιώργου Καραϊβάζ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια