Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέμης Καλαμάτας: Οι Ανθυπαστυνόμοι είναι η δύναμη της Διοίκησης

Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού προέδρου των Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου, Θέμη Καλαμάτα: Όλοι το γνωρίζουμε αλλά ελάχιστοι Αξιωματικοί τολμούμε να ομολογήσουμε ότι τα Αστυνομικά
Τμήματα στηρίζονται στους Αστυφύλακες και στους Υπαξιωματικούς.
Όσο ικανός κι αν είναι ένας Διοικητής αν δεν στηριχτεί στους Υπαξιωματικούς του θα αποτύχει. Οι Ανθυπαστυνομοι σχηματίζουν τις Δικογραφίες κι ο Διοικητής επιβλέπει και τους κατευθύνει υπεύθυνα. Οι Ανθυπαστυνομοι είναι Γραμματείς όλων των Υπηρεσιών της Αστυνομίας. Ομολογώ ότι στα πολλά έτη Διοικήσεως μου είχα και έχω πάντα Ανθυπαστυνομους που με βοήθησαν να αποκτήσω ένα κάπως καλό όνομα ως Αξιωματικός.
Πώς θα μπορούσα να επιστρέψω την αγάπη και την προσφορά τους στην Υπηρεσία και στην Αστυνομία γενικότερα;
Βρήκα έναν τίμιο τρόπο αν και τους χρωστάω περισσότερα.
Έβαλα 3 Ανθυπαστυνομους και εναν Υπαστυνόμο προερχόμενο εκ των Ανθυπαστυνόμων ως Υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο των Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου και κρατάω ψηλά την περηφάνια μου. Μακάρι να μπορούσα να βάλω μέσα και Αστυφύλακες που εργαζόμαστε επίσης πλάι πλάι κόντρα στο έγκλημα.
Το 1/ 4 του Ψηφοδελτίου μας, οι Ανθυπαστυνομοι μας προερχεται απ την βάση, απ το Γραφείο Αξιωματικών Υπηρεσίας απ τα Γήπεδα κι απ την Αστυνομία που ο πολίτης έχει περισσότερο ανάγκη.
Τους ευχαριστώ που τιμούν και κοσμούν το ψηφοδέλτιο μας.
Καλό Αγώνα εύχομαι σε όλους.
Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια