Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιπολικά σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου εκφράζει την ικανοποίησή της για τις Υπηρεσιακές ενέργειες των Διευθυντών των Αστυνομικών Διευθύνσεων  των Κυκλάδων και της
Δωδεκανήσου καθώς και του Γενικού της Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης του Νοτίου Αιγαίου Ταξιάρχου κου Γιώργου Γεωργακάκου  για να αποκτήσουμε επιτέλους καινούργια περιπολικά για τα Αστυνομικά Τμήματα όλων των νησιών μας.
Το πάγιο αίτημα όλων των Αστυνομικών Συνδικαλιστικών Ενώσεων στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα απέκτησε σάρκα και οστά. Πρέπει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι οι Πρόεδροι των Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. κ Μανόλης Ανδρουλάκης για την Α και ο Αντώνης Κυδωνάκης για την Β Δωδεκανήσου καθώς και ο Βαγγέλης Κεφάλας για τις Κυκλάδες έδωσαν επίσης παράλληλες και  πολύχρονες μάχες για το ζήτημα αυτό στα πλαίσια των Συνδικαλιστικών και Αγωνιστικών υποχρεώσεων τους για τους Συναδέλφους μας που όλοι μαζί Εκπροσωπούμε από θεσμικής απόψεως.
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημαρκος  ανταποκρίθηκε άμεσα και υπεύθυνα για να διατεθεί το σημαντικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ( 1.000.000  euro)  μέσω προγραμμάτος ΕΣΠΑ για αγορά νέων οχημάτων.
Όλοι γνωρίζουμε η ελλειψη στα περιπολικά ή ακόμη η παλαιότητα αυτήν καθώς και η έλλειψη προσωπικού είναι τα μεγάλα προβλήματα της Σύγχρονης Αστυνομίας.
Κατόπιν των ανωτέρω συγχαίρουμε και ευχαριστούμε δημόσια τον Περιφερειάρχη κο Γιώργο Χατζημάρκο και την Περιφέρεια γι αυτή την ευγενική ανταπόκριση στο αίτημα που στην ουσία είναι αίτημα των Αστυνομικών που οδηγούν οχήματα παλαιάς τεχνολογίας, χωρίς δυνατότητα τακτικών  επισκευών.
Το μεγάλο βήμα έγινε και στο Νότιο Αιγαίο ,  όπως είχε γίνει νωρίτερα σε αρκετές Περιφέρειες της Ελλάδος. 
Ο Περιφερειάρχης με αυτή του την ενέργεια απέδειξε ότι σέβεται και εμπιστεύεται όλους εμάς που το καθήκον μας έταξε να φυλλάτουμε  το Νότιο Αιγαίο τόσο στα όμορφα νησιά των Κυκλάδων, όσο και στην Ρόδο των μεγάλων Υπηρεσιακών ευθυνών, την Κω και την Λέρο  με τα γνωστά προβλήματα που έφερε το Μεταναστευτικό ζήτημα μέχρι το Ακριτικό Καστελόριζο το τελευταίο θαλάσσιο σύνορο της Πατρίδας  που δύναται να περιπολεί Υπηρεσιακό όχημα κι Έλληνας Αστυνομικός.
Θέμης Ι. Καλαμάτας 
Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια