Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξοργίζει η παντελής αδιαφορία του κράτους να προστατεύσει τον Αστυνομικό - του Νίκου Μπαλούρδου

Διαβάστε την ανάρτηση τού Νίκου Μπαλούρδου στο λογαριασμό του στο Facebook, αναφορικά με τα προβλήματα στις επικοινωνίες: Ότι δεν λειτουργεί όπως πρέπει ο ασύρματος - άρα
αυτομάτως τίθενται ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο - δεν είναι κάτι νέο, τουλάχιστον για τους αστυνομικούς που εργάζονται στο "πεζοδρόμιο".
Εκείνο όμως που διαχρονικά εξοργίζει είναι η παντελής κ επαναλαμβανόμενη αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους να προστατέψει τους αστυνομικούς υπαλλήλους του. Ακόμα κ αν έχεις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις ή φοβάσαι να μην κατηγορηθείς για την πολιτική που εφαρμόζεις, οφείλεις να σεβαστείς το "εργαλείο" για το οποίο έχει δαπανήσει τόσο χρήμα ο Έλληνας φορολογούμενος κ τόσο χρόνο στην εκπαίδευση του, ώστε να τεθεί στην υπηρεσία του.
Είναι αδιανόητο να συλλαμβάνονται επικίνδυνοι κακοποιοί για κακουργήματα κ να αφήνονται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κάνοντας χρήση ενός νόμου που αποδεδειγμένα λειτουργεί ανασχαιτικα στην εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών .
Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι έχει περάσει στην ψυχοσύνθεση του κατοίκου (ημεδαπού ή αλλοδαπού) αυτού του κομματιού γης, που γεωγραφικά ανήκει στην Ευρώπη, ότι μπορεί να θέτει την ζωή κ την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών σε κίνδυνο χωρίς να υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να τιμωρηθεί με αυστηρότατη ποινή φυλάκισης.
Επιτέλους οι τόσοι πολλοί συνδικαλιστές της αστυνομίας μας , με αφορμή αυτό το περιστατικό (που δεν είναι κάτι πρωτοφανές πλέον) ας διεκδικήσουν δυναμικά καλύτερο υλικοτεχνικό εξοπλισμό κ νομοθετικές ρυθμίσεις για την προστασία της ζωής του αστυνομικού. Αυτά για αρχή, μετά δείτε όλα τα άλλα....
Εύχομαι περαστικά στους συναδέλφους κ γρήγορη ανάρρωση.


Νίκος Μπαλούρδος


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια