Το Κ.Α.Α.Ν.Α. για τις εκλογές της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής


Του Κινήματος Ανεξάρτητων Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής

Με όπλα λοιπόν την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, αλλά και την άσβεστη ζέση για την επίλυση των προβλημάτων μας, σας καλούμε να σταθείτε στις εκλογές πλάϊ μας και ΜΑΖΙ, να καταγάγουμε μια αληθινά σημαντική νίκη, για τις αξίες, τις ιδέες, αλλά και τους στόχους και τα οράματα της αστυνομικής οικογένειας.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την N/Α Αττική. Έχουμε εναλλακτικές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σου καθημερινότητα.

Eνδεικτικά αναφέρουμε οτι δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε και υπερασπιστούμε, μόνοι μας και από κοινού μαζί με άλλα επαγγελματικά σωματεία και άλλες πρωτοβουλίες των αστυνομικών για :

Την προάσπιση της προσωπικής ελευθερίας, της ελευθερίας της σκέψης του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών των αστυνομικών και των πολιτών.

Τη θεσμική και αυτεπάγγελτη πειθαρχική και ποινική αντιμετώπιση της καταστρατήγησης των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Την εξεύρεση λύσεων για την απόκτηση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Την εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης για κάθε αστυνομικό.

Την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης των νεοεισερχομένων στο σώμα.

Την εξασφάλιση μετεκπαιδεύσεων για όλο το προσωπικό.

Την επίτευξη συμμαχιών με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς και κινήματα για τη διαμόρφωση κοινών αιτημάτων.

 Έχουμε δημοκρατική και συμμετοχική αντίληψη για τον σπουδαίο ρόλο που μπορείς να διαδραματίσεις. Σε θέλουμε δυναμικά και με δημοκρατικό ήθος ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ τούτες τις κρίσιμες ώρες.

Δεν πρέπει να λείψεις και να εκχωρήσεις την σπουδαία συμμετοχή σου στην διεκδίκηση των αιτημάτων μας, σε άλλους, που καπηλεύονται ωμά και ξεδιάντροπα το συνδικαλιστικό κίνημα για προσωπικά τους οφέλη. Συνδικαλισμός δεν είναι να βγάζουμε φωτογραφίες πλάι στην διοίκηση ούτε να ευχαριστούμε τους διοικητές με ανακοινώσεις όταν κάνουν το αυτονόητο.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Μην αφήσεις την Ένωση μας να βαλτώσει για μια ακόμη τριετία. Συντάξου μαζί μας. Στον αγώνα αυτόν Είμαστε Ανεξάρτητοι. Δεν μας υποστηρίζουν εξωθεσμικά κέντρα και συμφέροντα, πέρα και πάνω από το έργο του αστυνομικού. Αυτοί που έφεραν τον συνδικαλισμό στην απαξίωση και χώρισαν την ένωση μας σε δύο στρατόπεδα ΔΕΝ θέλουν την παρουσία μας στη Ένωση, γιατί δεν μπορούν να μας ποδηγετήσουν και να μας καταστήσουν συνδικαλιστικά υποχείριά τους.

Τώρα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ είναι η ώρα της δικής σου ΦΩΝΗΣ. Σε καλούμε δίπλα μας στους αγώνες που θα δώσουμε.

 

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Κ.Ν.Α.


_