Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ! Νέος έλεγχος αστυνομικού από κουκουλοφόρους


Αδιανόητες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η αναφορά- προτροπή της κ. Παπακώστα στο δικαίωμα των πολιτών να ελέγχουν αστυνομικούς, την ίδια μάλιστα ώρα που και ο
αρχηγός της ΕΛΑΣ επιδίδεται σε κρεσέντο ανεπίσημων διαρροών, που προξενούν χαοτικές καταστάσεις στο προσωπικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές του bloko.gr, πριν από λίγη ώρα έγινε ενημέρωση στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ ότι ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κράνη και κουλούλες, έκαναν ... έλεγχο διερχομένων ζητώντας ταυτότητες στη συμβολή της Δαβάκη με την οδό Πλαστήρα, στα όρια Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης.

Μεταξύ των ατόμων που ζητήθηκαν ταυτότητες ήταν και αστυνομικός, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, άρχισε να τρέχει κατορθώνοντας ευτυχώς να διαφύγει τελικά.

Το αστυνομικό προσωπικό βρίσκεται σε αναβρασμό, έχοντας αντιληφθεί ότι η ηγεσία του περί άλλα τυρβάζει, αφήνοντας τους αστυνομικούς έκθετους και απροπαρασκεύαστους ώστε να διαχειριστούν ή ν' αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους κρούσματα αυθαιρεσίας από πλευράς απροσδιόριστης ταυτότητας και προθέσεων πολιτών. 

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον...


του Γιώργου Καραϊβάζ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια