Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ήπειρος: Λεωφορείο φορτωμένο με 97 κιλά κάνναβη - Συνελήφθη ο οδηγός


Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων (στο ύψος του Καλπακίου), μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 34χρονος αλλοδαπός, οδηγός λεωφορείου, ο οποίος μετέφερε μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής στη χώρα ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν λεωφορείο, της διακρατικής γραμμής Άγιοι Σαράντα Αλβανίας με προορισμό την Αθήνα, να κινείται στο παραπάνω οδικό δίκτυο, με οδηγό τον 34χρονο συλληφθέντα και διενήργησαν έλεγχο σ’ αυτό.
 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν σε χώρο των αποσκευών του λεωφορείου, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (16) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (97) κιλών και (750) γραμμαρίων.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

 

-97- κιλά και -750- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

 

 

το παραπάνω λεωφορείο, ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας,

 

 

τα χρηματικά ποσά των (955) ευρώ και (2) δολαρίων Αμερικής,

 

 

μία άδεια οδήγησης,

 

 

δύο κινητά τηλέφωνα.

 

 

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

 

 

 

                 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια