Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που δάρθηκαν, για τις μη συλλήψεις και για τους ... συνδικαλιστές - "Φίλε Άρη, θέλω να σέβεσαι και να μου προσέχεις και τους 54.462 αστυνομικούς"

Διαβάζοντας την ανακοίνωση του κ. Ανδρικόπουλου, καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα.

α. ΕΔΕ για τη συνολική επιχειρησιακή ετοιμότητα. Μα μήπως δικές του δεν ήταν οι
επιλογές στις τελευταίες κρίσεις για ΓΑΔΑ, ασφάλεια, ΜΑΤ και όπως κατ' επανάληψη έχουμε τονίσει, δικές του δεν είναι οι επιλογές κατευνασμό και μή συλλήψεις; Συνεπώς, ας μην ψάχνει αλλού αίτιους και υπαίτιους.

β. Προφανώς και φταίνε οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν. Αλλιώς γιατί να μετατρέψει σε ΕΔΕ και μάλιστα με "αναδοχή" σε κοτζάμ αντιστράτηγο, μια υπηρεσιακή έρευνα;

γ. ΕΔΕ και για τις συνδικαλιστικές δηλώσεις; Πάντα τον είχε σε άχτι τον άτιμο τον συνδικαλισμό ο κ. Άρης. Από τότε που δεν κατάφερε να γίνει πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ. Τώρα λοιπόν, θα δουν τί έχουν να πάθουν όσοι πέτυχαν εκεί που ο ίδιος απέτυχε.

Πριν διαβάσετε την ανακοίνωση για την τρίπτυχη ΕΔΕ σας θυμίζουμε μία δήλωση με ημερομηνία 9 Αυγούστου 2018: "…Φίλε Άρη, θέλω να σε παρακαλέσω να τους σέβεσαι όλους, να τους αγαπάς όλους, να μου τους προσέχεις όλους, και τους 54.462. Μία προς μία, έναν προς έναν…". Είχε προηγηθεί μία άλλη δήλωση, που δεν καταδέχτηκε το νέο επικοινωνιακό επιτελείο να συμπεριλάβει. "Είμαι ευτυχής, ότι παρέλαβα 54.462 στην αρχή της θητείας μου και σου τους παραδίδω όλους. Μέχρι τον τελευταίο".

Ήταν τα τελευταία λόγια του αρχηγού Κ. Τσουβάλα στη τελετή παράδοσης των καθηκόντων του.



Διαβάστε τη  ανακοίνωση, που ξεχειλίζει από αγάπη, σεβασμό και προσοχή.

Ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), προκειμένου να διερευνηθούν :

-    η συνολική επιχειρησιακή ανταπόκριση των αστυνομικών δυνάμεων στα χθεσινά περιστατικά στο Πρωτοδικείο Αθηνών,
-    οι συνθήκες τραυματισμού των αστυνομικών καθώς και
-    οι συνακόλουθες δηλώσεις – ισχυρισμοί αστυνομικών σε Μ.Μ.Ε., περί «εντολών» να μην γίνουν συλλήψεις.

Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση ανατέθηκε σε Αντιστράτηγο του Σώματος.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια