Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναμένοντες: Σαν Κυβέρνηση έχετε υποσχεθεί 300 θέσεις Λιμενοφυλάκων από το έτος 2017 με εποπτεία Α.Σ.Ε.Π... Οι υπόλοιπες 199 θέσεις ;⁩

Διαβάστε το κείμενο από τους Αναμένοντες



ΘΕΜΑ: Προκήρυξη 199 Λιμενοφυλάκων 2018 με εποπτεία Α.Σ.Ε.Π.



   Απευθυνόμενοι στον κ. Υπουργό Φώτιο Κουβέλη, κ. Αναπληρωτή Υπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό, κ. Γενικό Γραμματέα Διονύσιο Τεμπονέρα, κ. Αρχηγό Σταμάτιο Ράπτη, κ. Α΄ Υπαρχηγό Θεόδωρο Κλιάρη και κ. Β΄ Υπαρχηγό Αθανάσιο Ντούνη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρακαλείσθε να δημοσιεύσετε άμεσα την προκήρυξη 199 ΛΦ έτους 2018 (απαιτεί Νομοθετική Παρέμβαση) με τροποποιημένο όριο ηλικίας.

   Σαν Κυβέρνηση έχετε υποσχεθεί 300 θέσεις Λ/Φ από το έτος 2017. Πήρατε όλους τους επιλαχόντες από τον προηγούμενο διαγωνισμό (+100 άτομα), μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τις θέσεις από τον νέο διαγωνισμό και ταυτόχρονα παγώνοντάς τον (1 έτος).

Ορισμός:

  * Ως επιλαχόντας, ορίζεται αυτός που βρίσκεται σε σειρά κατάταξης μετά τον τελευταίο επιτυχόντα και δικαιούται να καταλάβει τη θέση του σε περίπτωση κωλύματος ή παραίτησης του.


Τις υπόλοιπες 199 θέσεις πότε θα τις ανακοινώσετε ;

Παρατηρούμε ότι διενεργείται ξανά Διαβούλευση για την Προμήθεια ειδών Ιμματισμού 199 Δοκίμων Λ/Φ (www.hcg.gr/node/18906).


   Πρέπει να προνοήσετε ότι το Λιμενικό Σώμα δεν έχει την πολυτέλεια να αναμένει την αποφοίτηση των πρώτων στελεχών μέσω Πανελληνίων εξετάσεων (αστράτευτοι το 98%).

Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε Λιμενοφύλακες κυρίως Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α- K.E.A),
(οι ιδιώτες πρέπει να έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους στις Ειδικές Δυνάμεις).

Οι προκηρύξεις γίνονται με εποπτεία Α.Σ.Ε.Π και για αξιοκρατία μόνο με μόρια (χωρίς γραπτά).

Προτείνουμε η προκήρυξη να περιέχει τις εξής κατηγορίες:
1) 30% Ειδικών Δυνάμεων (Υποβρύχιοι Καταστροφείς, Καταδρομείς-Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) 60 άτομα,
2) 60% Γενική Κατηγορία (Άνδρες - Γυναίκες) 120 άτομα,
3) 10% Ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα 19 άτομα.
   Σωστό και δικαιότερο θα ήταν το όριο ηλικίας να τροποποιηθεί τουλάχιστον στα 28 έτη, δηλαδή γεννηθέντες από (01-01-1990), σύμφωνα με τις τροποποιημένες διατάξεις του Διαγωνισμού ΛΦ 2008, να ισχύουν και στο Διαγωνισμό 199 Δοκίμων ΛΦ 2018 για το λόγο ότι καθυστερεί μέχρι και σήμερα η έκδοση του Διαγωνισμού.


   Ως εκ των παραπάνω, καλούμε επανειλημμένως δημόσια την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ έστω και την ύστατη στιγμή, όπως την άμεση έκδοση της προκήρυξης 199 ΛΦ 2018 εντός του έτους 2018.


Υ.Γ  Το Λιμενικό Σώμα το αγαπάμε και θέλουμε να υπηρετήσουμε σε αυτό.



ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια