Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Salonica Police Travel - του Αλέξανδρου Σφελινιώτη

Διαβάστε τί έγραψε ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης στο λογαριασμό του στο Facebook, ύστερα από την απομάκρυνση τών αλλοδαπών από την Πλατεία Αριστοτέλους: Ένα ευχαριστώ στους
δημοσιογράφους, στα τηλεοπτικά κανάλια, στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αστυνομικού περιεχομένου που μας έδωσαν βήμα και μας βοήθησαν ώστε να γίνει το αυτονόητο, ν απομακρυνθούν οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες από την Αριστοτέλους.

Εμείς το είχαμε εντοπίσει, ενημερώναμε καθημερινά τους ανώτερους μας, αλλά προφανώς εκεί στη Μοναστηριού 326 ασχολούνται με το πώς θα πάρουν και άλλα αστέρια και όχι με τα πραγματικά προβλήματα.

Υ. Γ. Αν νομίζετε εκεί στον 5ο όροφο ΑΜΕΘ πως βάζοντας μπροστά στο ΑΤ Λευκού δίκυκλα της ΖΗΤΑ, της ΔΙΑΣ και περιπολικά για να διώχνουν οι συνάδερφοι τους αλλοδαπούς ώστε να μην έχουμε ξανά ανάλογες εικόνες αποδεικνύει περίτρανα την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την κατάσταση. Οι άνω δυνάμεις είναι για την αστυνόμευση υπέρ της κοινωνίας και όχι για αυτό που ΕΣΕΙΣ διατάζετε. Ειδικότερα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα και σίγουρα ΟΧΙ "Υπερατλαντικά" ταξίδια. Διαβάζετε στον 5ο???

Υ. Γ. Έμαθα πως σας πείραξε η φράση "Police Travel".
Με τις ενέργειες σας το ιδρύσατε.
_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια