Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι κατέθεσε ένας από τους Πακιστανούς για τoν ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νίκαια

Την αποκαλυπτική κατάθεση ενός από των Πακιστανών που εμπλέκονται στην περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού αστυνομικού στη Νίκαια φέρνει στο φως της δημοσιότητας
το CNN Greece.
Στην εν λόγω κατάθεση, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο Πακιστανός περιγράφει πώς ο αστυνομικός μαζί με τρία ακόμη άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμα της Νίκαιας με σκοπό τη ληστεία.
Όπως είπε ο ίδιος, ο αστυνομικός και οι συνεργοί του είχαν ακινητοποιήσει τον ίδιο και τους ομοεθνείς του ενώ κάποια στιγμή ένας εξ αυτών κατάφερε να λυθεί. Υπενθυμίζεται ότι χτες ο αστυνομικός κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.
Ολόκληρη η κατάθεσή του
«Είμαι από το Πακιστάν και πριν τρία χρονιά ήρθα στην Ελλάδα. Από τότε ζω στη Νίκαια. Χθες το βράδυ τα παιδιά, που μένουν στον κάτω όροφο, είχαν πάρτι επειδή ένα παιδί είχε τα γενέθλια του. Εγώ μαζί με τον αδελφό μου πήγαμε από κάτω και κόψαμε κέικ και φάγαμε μαζί με αλλά έξι η εφτά παιδιά που μένουν από κάτω. Αφού κάτσαμε μέχρι τις 2 το πρωί φύγαμε και ανεβήκαμε στο σπίτι μας. Κάποια στιγμή γύρω στις 3 τα ξημερώματα εγώ πείνασα και κατέβηκα στον κάτω όροφο που μένουν τα άλλα παιδιά από το Πακιστάν για να φάω κάτω. Η πόρτα στο σπίτι τους ήταν ανοικτή και εγώ μπήκα μέσα. Μόλις μπήκα μέσα με χτύπησε κάποιος στο πρόσωπο στον ώμο και στα χεριά δεν είδα όμως ποιος ήταν γιατί τα φώτα ήταν κλειστά και αυτός φορούσε κάτι στο κεφάλι, κουκούλα.
Μετά μου έδεσε τα χέρια κάποιος πίσω και με έβαζε μαζί με άλλα παιδιά που ήταν δεμένα και τα δικά τους χέρια δεν μπορούσα να δω όμως αν ήταν μπροστά ή πίσω δεμένα. Τα χέρια μου τα έδεσε με πλαστικό που δένουν τα καλώδια και το τραβάνε και δεν ανοίγει μετά. Μου πήρε 150 ευρώ και δυο κινητά που είχα μαζί μου δεν είμαι όμως σίγουρος αν είναι ο ίδιος με αυτόν που με χτύπησε ή ήταν άλλος. Μου πηρέ και τα κλειδιά που είχα μαζί μου από το διαμέρισμα και δυο άτομα από αυτούς που ήταν στο σπίτι των φίλων μου ανέβηκαν στο δικό μου διαμέρισμα. Μετά από λίγο κατέβηκαν μαζί με τον αδελφό μου και αφού του έδεσαν τα χέρια τον έβαλαν μαζί μας. Από το σπίτι μας πήραν κάτι κούτες με τσιγάρα μέσα σε σακούλες. Είχαμε δυο ή τρεις κούτες μεγάλες που τις είχαμε αγοράσει από κάτι παιδιά από τη Ρωσία και τις πουλάμε για να βγάλουμε χαρτζιλίκι.
Αφού έφεραν και τον αδελφό μου, μετά τρεις από αυτούς που είχαν μπει στο σπίτι των φίλων μου πήραν τις σακούλες με ότι πράγματα είχαν μαζέψει και έφυγαν. Έμεινε μόνο ο ένας από αυτούς και με ένα φακό που είχε μαζί του κοίταζε να μην σηκώσει κανένας από εμάς το κεφάλι του. Μετά, ένα παιδί από εμάς έλυσε τα χέρια του και έπιασε αυτόν τον έναν που είχε μείνει στο διαμέρισμα των φίλων μου. Έλυσα και εγώ τα χέρια μου επειδή ήταν σφιχτά δεμένα γιατί φορούσα μια αλυσίδα και έπεσα πάνω του για να τον πιάσω να μην φύγει. Μετά πήρα ένα μαχαίρι και έκοψα αυτά τα πλαστικά που είχαν δέσει τα χέρια των άλλων παιδιών και κάποιος από τα παιδιά άνοιξε το φως».

Μίνα Καραμήτρου
cnn.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια