Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωταθλήτρια και στο Handball η Αστυνομία


Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2018 για το άθλημα της
Χειροσφαίρισης (Handball).
Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αφού στον τελικό αγώνα επικράτησε του Στρατού Ξηράς με σκορ 29 – 28.
Ο τελικός αγώνας για το χρυσό μετάλλιο ήταν συγκλονιστικός όπως δείχνει και το τελικό σκορ.
 Η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. μόνο σε ένα σημείο στην αρχή του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-4.
Στην συνέχεια ήταν πάντα μπροστά στο σκορ, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγείτο  με διαφορά τριών τερμάτων.


Οι νεαρότεροι αθλητές του Στρατού που οι περισσότεροι αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 κατάφεραν και ισοφάρισαν το σκορ σε 26-26 ένα λεπτό περίπου πριν το τέλος του αγώνα.
Η αντίδραση όμως της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν εξαιρετική στα τελευταία δευτερόλεπτα και ανέκτησαν την πρωτοπορία στο σκορ με δύο μάλιστα τέρματα διαφορά και το μόνο που κατάφεραν οι αθλητές του Στρατού ήταν να μειώσουν το σκορ σε 28-29 με την λήξη του αγώνα.
Πριν τον τελικό, η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. για το πρωτάθλημα αυτό νίκησε την πρώτη μέρα των αγώνων (Τρίτη 02/10/18) την ομάδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με 28 -22 και την δεύτερη μέρα των αγώνων (Τετάρτη 03/10/18) την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της Κύπρου που συμμετείχε στο πρωτάθλημα αυτό με σκορ 35 – 30.
Κορυφαίοι αθλητές της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν,  ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής ομάδας Αρχ/κας Μαστορόγιαννης Γιώργος, ο διεθνής με όλες τις ηλικιακές εθνικές ομάδες Αρχ/κας Λάππας Κυριάκος, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Αστ/κας Σύγγαρης Αθανάσιος, (δεύτερος στο κύπελλο κυπελλούχων ομάδων Ευρώπης 2018)

ο αειθαλής Αρχ/κας Τσέλιος Γιώργος
ο δις πρωταθλητής Ελλάδας Αρχ/κας Γκλαβόπουλος Θεόδωρος που λόγω τραυματισμού δεν αγωνίσθηκε στον τελικό,
ο Αρχ/κας Τσαγκούλης Ιωάννης,
ο Αστ/κας Λάλας Παναγής.
Φυσικά δεν υστέρησαν και οι Ανθ/μος Λέκκας Ανδρέας, Αρχ/κας Μπατσιόλας Ιωάννης, Υπαρχ/κας Γουναράς Αρτέμιος, Αστ/κας Κουρουτζίδης Βασίλης, Αστ/κας Όρκας Ευθύμιος, Αστ/κας Τσιβρανίδης Γιώργος, Αστ/κας Κουρής Αλέξιος, Αστ/κας Ξανθόπουλος Αλέξανδρος, Αστ/κας Βότσης Κων/νος, Αστ/κας Στυλιανός Ιωάννης, Ε.Φ. Μπιτσόπουλος Ηρακλής.
Προπονητής της ομάδας Χειροσφαίρισης της ΕΛ.ΑΣ είναι ο Αρχ/κας Βελαώρας Δημήτρης, ενώ αρχηγός αποστολής της ομάδας  ήταν ο Υ/Β΄ Νίκος Θωμάς.   
Στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ Υποστράτηγος Μασούρας Κων/νος.

Στην δεύτερη νικήτρια ομάδα του Στρατού Ξηράς την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.  προϊστάμενος κλάδου Διοικητικής υποστήριξης  και ανθρώπινου δυναμικού Υποστράτηγος Δασκαλάκης Ανδρέας.

_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια