Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόρος: Εγκαίνια για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο


Πραγματοποιήθηκαν χθες παρουσία του Επιχειρησιακού Συντονιστή με έδρα την Πάτρα Υποστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Κυριακόπουλου, τα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού
Κλιμακίου Πόρου. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στεγάζεται σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Πόρου και στελεχώνεται από 22 εθελοντές πυροσβέστες, καθώς κι από έναν μόνιμο πυροσβεστικό υπάλληλο.



Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αυγουστίνος.
Στη συνέχεια αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή από τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αργολίδος Πύραρχο Βασίλειο Αλεξόπουλο και ακολούθησαν ομιλίες από τον Επιχειρησιακό Συντονιστή με έδρα την Πάτρα Υποστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο και τον Δήμαρχο Πόρου κ. Ιωάννη Δημητριάδη.

Στην τελετή παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος Θεόδωρος Λαρέζος, ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιώς Αρχιπύραρχος Ιωάννης Σταμούλης, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πυροσβέστες και Εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων του τόπου και πλήθος κόσμου.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια