Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση ΒΑ Αττικής συγχαίρει τη ΔΙΑΣ για την καταδίωξη και σύλληψη

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τους Αστυνομικούς της
ΔΙ.ΑΣ Β/Α Αττικής
και συγκεκριμένα τον Προϊστάμενο της Α΄ Αλλαγής και τους συναδέρφους της ομάδας της με κωδικό κλήσης 216-1, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν δύο ημεδαπούς, οι οποίοι διέπρατταν αρπαγές τσαντών από αυτοκίνητα. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 24-10-2018, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 47 ετών, έθραυσαν διαδοχικά υαλοπίνακες από δύο (2) αυτοκίνητα και αφαίρεσαν από το πρώτο μία τσάντα.
  Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με δίκυκλη μοτοσυκλέτα μάρκας APRILIA στον Διόνυσο, ενώ σε σήμα τους για έλεγχο δεν συμμορφώθηκαν και για τον λόγο αυτό ακολούθησε καταδίωξη όπου τελικά ακινητοποιήθηκαν στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
   Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, οι ανωτέρω είχαν συστήσει, από τριμήνου και πλέον, συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών σε βάρος οδηγών αυτοκινήτων, σε διάφορες περιοχές των Βορείων Προαστίων.
  Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ειδικό σφυρί θραύσης υαλοπινάκων Το χρηματικό ποσό των -310- ευρώ Ζευγάρι γάντια Μικροποσότητα ηρωίνης Δυο (2) κινητά τηλέφωνα Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί πέντε (5) περιπτώσεις ληστειών και δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις κλοπών.
  Περαιτέρω, επισημαίνετε ότι ο 47χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
  Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή. Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας, οι οποίοι με ζήλο και αυταπάρνηση έπραξαν τα δέοντα, βοηθώντας να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια