Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα πρώτα γενέθλια για το ΕΚΑ Σερρών

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τού ΕΚΑ Σερρών: Οι Αντιπρόσωποι και τα Μέλη του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Σερρών την Κυριακή 30-9-2018 μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό
κλίμα, γιόρτασαν τον ένα χρόνο εκ της ιδρύσεως του Κινήματος, παρουσία του ιδρυτή του Ε.Κ.Α. πανελληνίως και Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γερακαράκου Γρηγόρη.
«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που μας τίμησε με την παρουσία του, τονίζοντας για πολλοστή φορά την ανάγκη του συνδικαλιστικού μας κινήματος για συσπείρωση , ενότητα και αγωνιστική διάθεση , με πνεύμα δικαίου και νομιμότητας. Αδράξαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε συνολικά για τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας μας, των δικαστικών μας διεκδικήσεων αλλά και να απαντηθούν πολλά ερωτήματα εκ των Μελών μας που τέθηκαν ανταλλάσσοντας απόψεις . 




Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας αγωνιστική Συνδικαλιστική Δράση βαδίζοντας στο δρόμο που χαράζει η Ομοσπονδία, Σύσσωμοι , Ενωμένοι και πάντοτε δίπλα στο Συνάδελφο προσηλωμένοι στην ιδρυτική μας διακήρυξη,» τονίζει στην ανακοίνωσή της το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών Σερρών.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια