Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΛΑΣ - ΑΑΔΕ: δεκάδες “λουκέτα” και συλλήψεις για φοροδιαφυγή

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, παρείχε συνδρομή στους φορολογικούς έλεγχους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,

μέσω της πραγματοποίησης κοινών δράσεων από το Πάσχα έως και το τέλος της φετινής θερινής περιόδου (1/4 – 30/9/2018).

Η συνδρομή, όπως αναφέρει η Αστυνομία, "αφορά στη διασφάλιση της απρόσκοπτης άσκησης των καθηκόντων των υπαλλήλων των αρμόδιων υπηρεσιών της Αρχής, ενώ παράλληλα  διενεργούνται και έλεγχοι σε θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Συνολικά συγκροτήθηκαν 565 μικτά κλιμάκια ελέγχων στις περιφέρειες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας με υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και διενεργήθηκαν συνολικά 3.548 έλεγχοι, σε όλη την επικράτεια.

Κατά τους ελέγχους αυτούς, πέραν των φορολογικών παραβάσεων, βεβαιώθηκαν 318 παραβάσεις αστυνομικής φύσεως, σφραγίσθηκαν 162 καταστήματα και συνελήφθησαν συνολικά 37 άτομα.

Οι κοινές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα συνεχισθούν, με σκοπό τη διασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας των ελέγχων".


πηγή: ant1news.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια