Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο εδώλιο γόνος επιχειρηματικής οικογένειας κατηγορούμενος για τον φόνο του μπάτλερ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα καθίσει στα μέσα Νοεμβρίου ο 33χρονος γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογενείας που δραστηριοποιείται στα είδη
σπιτιού, για το άγριο έγκλημα που έγινε τον Φεβρουάριο του 2013 μέσα στην έπαυλη της οικογένειας με θύμα έναν 25χρονο μπάτλερ με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα.
Όπως αποκαλύπτεται στη δικογραφία της σκοτεινής υπόθεσης ο κατηγορούμενος, φέρεται να δολοφόνησε τον άτυχο οικιακό βοηθό επειδή αρνήθηκε να υποκύψει στις ανήθικες προτάσεις του!
Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του 25χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα της πολυτελούς βίλας της οικογένειας στην περιοχή των Ελαιώνων Πυλαίας, οι αστυνομικοί του Τµήµατος Εγκληµάτων κατά Ζωής της ∆ιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έφτασαν στην άκρη του νήματος.
΄Όλα τα στοιχεία έδειχναν προς τον γιό της οικογένειας, καθώς θύτης και θύμα την επίμαχη ημέρα βρίσκονταν μόνοι τους στην έπαυλη. Το 2017 οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του νεαρού γόνου για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενώ μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Έναν χρόνο μετά το βούλευμα- «καταπέλτης» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» καθώς φέρεται να στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τον 25χρονο οικιακό βοηθό.
Στην πισίνα για το χλώριο
Μάλιστα σύμφωνα με την κρίση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου πρόκειται για να ένα σεξουαλικό έγκλημα καθώς το άτυχο θύμα έφερε σωρεία κακώσεων σε επίμαχα σημεία του σώματός του! Αιτία θανάτου του θύματος, κατά την ιατροδικαστική έκθεση ήταν ένα κάταγμα που εντοπίστηκε σε οστό του λαιμού ενώ σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος ο 25χρονος τοποθετήθηκε σκοπίμως και προσεκτικά στην πισίνα ώστε το χλώριο να αλλοιώσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν εξ αρχής να υποδείξουν την ταυτότητα του δολοφόνου! Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνείται ότι δολοφόνησε τον άτυχο μπάτλερ, όμως, όπως επισημαίνει το βούλευμα έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του, ζήτησε από μία φίλη της (της οποίας ο άνδρας εργαζόταν ως οδηγός του επιχειρηματία), να πάει να ρίξει μια ματιά. Όταν όμως έφτασε στη μονοκατοικία ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο εύρημα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Όπως προέκυψε από τις έρευνες το επίμαχο Σαββατοκύριακο ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του απουσίαζαν σε ταξίδι ενώ και στο υπηρετικό προσωπικό πλην του νεαρού μπάτλερ είχε δοθεί άδεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνος του με τον 28χρονο τότε γιο της οικογενείας που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια