Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλιόπουλος: Δικαιωμένος για την παρέμβαση του Αρείου Πάγου στο θέμα των κονδυλίων του προσφυγικού

Δικαιωμένος δηλώνει ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Ηλιόπουλος μετά την
παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου και της παραγγελίας για τη διεξαγωγή εξονυχιστικής έρευνας σχετικά με τα κονδύλια για το προσφυγικό.
Ο κ. Ηλιόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένος, υπογραμμίζοντας ότι «η ενεργοποίηση του ελληνικού κράτους είναι σημαντική διαδικασία που πρέπει να λάβει χώρα σε αυτήν την λαίλαπα του μεταναστευτικού που αντιμετωπίζει, όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά ολόκληρη η Ευρώπη».
Πρόσθεσε ότι τα δυο τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει τρεις διευθυντές στην υπηρεσία υποδοχής και ταυτοποίησης, ενώ ανέφερε ότι αυτά που επικαλείται ο κ. Βίτσας στις συνεντεύξεις του, είναι «παντελώς αναληθή».
Σήμερα Δευτέρα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, έδωσε παραγγελία στην επικεφαλής των Οικονομικών Εισαγγελέων κυρία Μαριάννα Ψαρουδάκη να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ηλιόπουλος με αποκλειστική συνέντευξή του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα αποκαλύπτοντας πως υπάρχει κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων που προορίζονται για την αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού.


tovima.gr

_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια