Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη


Μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  (Ι.Ρ.Α.), επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά  σήμερα και περί ώρα 09.30΄ στο γραφείο του, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο ΜΙΧΑΛΑΚΗ  και συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν την Τοπική μας.
Αφού τον ευχαριστήσαμε για την στήριξη που παρέχει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Ένωση μας, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για τις δράσεις της Τοπικής μας, τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και για αυτές που θα πραγματοποιηθούν, αλλά και για την συμμετοχή της Τοπικής μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Βίντεο της Ι.Ρ.Α. στην Ολλανδία, όπου η Τοπική μας κατέλαβε την 5η θέση Παγκοσμίως, προβάλλοντας τον Νομό Τρικάλων σε (66) χώρες.
Από τη μεριά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές μας για εκδηλώσεις και δράσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, οι οποίες προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού και ότι έχουμε την στήριξη, τόσο την δική του, όσο και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νου ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ για μελλοντικές δράσεις μας.
Στο τέλος της επισκέψεώς μας, ο Πρόεδρος μας κ. Αχιλλέας ΜΠΕΓΑΣ, παρέδωσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη ένα κάδρο της Τοπικής μας, το Ετήσιο Ημερολόγιο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και το περιοδικό «ΔΥΝΑΜΗ» που εκδίδει η Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης με αφιέρωμα στον Νομό Τρικάλων και στην Τοπική μας.
 
SERVO   PER   AMIKECO
( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )
 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια