Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί υποστηρίζουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας για τον άγριο ξυλοδαρμό με πολίτες στη Μύκονο- "Μας έδιωξαν επειδή είμαστε αστυνομικοί και μας χτυπούσαν με τις αγκράφες"

Το κλιμάκιο των 4 αστυνομικών της ΥΔΕΖΙ της ασφάλειας Αττικής, είχε αποσταλεί προ ημερών στη Μύκονο με αποστολή τον περιορισμό των αυξημένων κρουσμάτων
κλοπών και ληστειών, που ειδικά τους προηγούμενους μήνες και για πρώτη φορά "άνθισαν" στο κοσμικό νησί, με ένοπλες επιθέσεις και στόχο πορτοφόλια και κοσμήματα των διερχόμενων ακόμη και μέσα στην κοσμοσυρροή που παρατηρείται στα Ματογιάννια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι στις 6 το πρωί πήγαν για ένα ποτό σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, πλην όμως, όταν διαπίστωσαν ή υπέθεσαν την ιδιότητα τους, τους απαγόρευσαν την είσοδο με αποτέλεσμα ν' ανάψουν τα αίματα και να ζητηθεί ο λόγος, με το αιτιολογικό μάλιστα ότι "μας θέλετε εδώ μόνο για τους κακοποιούς;"

Όπως επίσης υποστηρίζεται από πλευράς αστυνομικών, δεν ήταν μόνο δύο αυτοί που τους επιτέθηκαν, αλλά αρκετοί από το προσωπικό του μπαρ και από τους θαμώνες και πως μάλιστα, ορισμένοι έβγαλαν τις ζώνες και άρχισαν να τους χτυπούν σε διάφορα σημεία του σώματος με τις αγκράφες. Εκείνοι αντέδρασαν και η συνέχεια είναι γνωστή.

Προς το παρόν, για τους 4 αστυνομικούς του τμήματος διαρρηκτών της ασφάλειας, η απόσπαση των οποίων στη Μύκονο λήγει αύριο, δεν έχει κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία σε βάρος τους. Αστυνομικοί και πολίτες πάντως έχουν αλληλομυνηθεί και αναμένεται η επίλυση της διαφοράς τους στο πλαίσιο της δικαστικής διερεύνησης του περιστατικού.



του Γιώργου Καραϊβάζ 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια