Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελεύθεροι με όρους όλοι για την υπόθεση σωματεμπορίας, μαστροπείας και στοιχηματισμού


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες και οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την υπόθεση σωματεμπορίας που ανακοίνωσε η Αστυνομία το Σάββατο, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Ειδικότερα, ο 57χρονος διαχειριστής του νυχτερινού καταστήματος στο κέντρο της Καλαμάτας αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Ο 40χρονος από την Τρίπολη που μαζί με τον αδελφό του εμφανίζονται ως διαχειριστές επιχείρησης στην αρκαδική πρωτεύουσα αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Ο 61χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στην Καλαμάτα αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν επίσης χθες οι δύο συλληφθέντες από την Αθήνα για τη διεξαγωγή παράνομων στοιχηματισμών μέσω διαδικτύου, ένας 61χρονος Έλληνας και μια 29χρονη αλλοδαπή.

Ο συνήγορος υπεράσπισης οκτώ εκ των συλληφθέντων, Γεώργιος Ράλλης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τόνισε σε δηλώσεις του: «Πρόκειται για μια δικογραφία που η δίωξή της είναι νομοτυπικά ορθή, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, ειδικά όσον αφορά στο θύμα της δήθεν σωματεμπορίας, αλλά και για τα υπόλοιπα πραγματικά περιστατικά».

 

Πηγή: tharrosnews.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια