Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαμαρτυρία ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ για το σ/ν «Επείγουσες ρυθμίσεις για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και άλλες διατάξεις»

''Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε, σύμφωνα με ενημέρωσή μας, ατόπημα την μη πρόσκληση καθ΄ ύλην αρμόδιων  υπηρεσιακών παραγόντων της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων να
τοποθετηθούν επί του Σχεδίου Νόμου'' επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

Με αφορμή την συζήτηση στις 16-10-2018, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στην αίθουσα Τσαλδάρη στη Βουλή, για το Σχέδιο νόμου με τίτλο «Επείγουσες ρυθμίσεις για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και άλλες διατάξεις», με το οποίο προτείνονται  ρυθμίσεις για την δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης μίας σειράς υπόχρεων, μεταξύ των οποίων και τα Στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία μας αναφορικά με τη μη πρόσκληση των συνδικαλιστικών φορέων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΕΑΛΣ και ΠΟΕΠΛΣ να τοποθετηθούν ή να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα με τις απόψεις τους για ένα θέμα που αφορά στο σύνολο του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ανεξαρτήτως θέσης και βαθμού.

Δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε την αδικαιολόγητη και άνευ ουσίας επανυποβολή, με ηλεκτρονικό τρόπο, των ΔΠΚ για τα προηγούμενα έτη 2016 και 2017, για τα οποία έχει ήδη υποβληθεί ΔΠΚ, όπως επίσης ότι διαφωνούμε κάθετα με τις διοικητικές κυρώσεις, τα χρηματικά πρόστιμα και τα χρονικά περιθώρια σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής των ΔΠΚ.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε, σύμφωνα με ενημέρωσή μας, ατόπημα την μη πρόσκληση καθ΄ ύλην αρμόδιων  υπηρεσιακών παραγόντων της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων να τοποθετηθούν επί του Σχεδίου Νόμου.

Τέλος, υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση και σε όσους επανειλημμένα επιμένουν ν’ αγνοούν επιδεικτικά τους συνδικαλιστικούς φορείς του συνόλου των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που είναι η ΠΕΑΛΣ και η ΠΟΕΠΛΣ, ότι η ενημέρωσή τους και η δυνατότητα κατάθεσης των απόψεών τους επί ζητημάτων που αφορούν το προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. είναι θεσμοθετημένο, δημοκρατικό δικαίωμα και δεν  επιτρέπουμε σε κανένα να το καταστρατηγεί.

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια