Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το ΣτΕ οφείλει να σταματήσει την εκτροπή για πρόωρες κρίσεις στην ΕΛΑΣ και τα "θέλω" της ηγεσίας- Όνειδος και μαύρη σελίδα

Ανασύρουμε από τα σχόλια και από το ρεπορτάζ του bloko.gr με τίτλο "Κατσιαμάκας στο bloko.gr: "Το ΠΔ ανοίγει το δρόμο για έκτακτες κρίσεις τώρα στην ΕΛΑΣ και τακτικές τον Ιανουάριο- Δεν θα το αφήσουμε αναπάντητο"κείμενο του
αντιστράτηγου ε.α. Νίκου Μπλάνη.



Το θέμα είναι θεσμικό. Δεν είναι προσωπική υπόθεση. Διατάξεις που δεν έχουν πάγιο χαρακτήρα είναι αντίθετες στο Σύνταγμα. Εδώ γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ότι έχουν τέτοιο χαρακτήρα, ενώ δεν έχουν. 
 
Οι ισχύουσες διατάξεις προβλέπουν την πλήρωση των κενών που τυχόν προκύψουν από τους πίνακες των τακτικών κρίσεων. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν νέες κρίσεις, αφού δεν πέρασε ο χρόνος, ούτε έγινε νέα αξιολόγηση (εκθέσεις). 
 
Και ο χρόνος των τακτικών κρίσεων είναι κοντά. Η διοίκηση έχει συνέχεια και λειτουργεί θεσμικά και όχι με βάση τις επιθυμίες και τα "θέλω" της Ηγεσίας. Αντιθέτως η Ηγεσία οφείλει να θωρακίζει την αξιοκρατία, τη συνέπεια, τη συνέχεια και την ασφάλεια δικαίου. Διαφορετικά είναι υπεύθυνη και υπόλογη απέναντι στην Ιστορία, τους συναδέλφους και την Κοινωνία. Θα αποτελέσει όνειδος και μαύρη σελίδα!!!
 
Το ΣτΕ οφείλει να σταματήσει την εν λόγω "εκτροπή"!!!



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια