Έκανε γάμο «μαϊμού» με την ερωμένη του ενώ... ήταν παντρεμένος – Πώς αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό

Σάλος έχει προκληθεί στην κοινωνία της Χαλκίδας, μετά την αποκάλυψη ότι το 2014, πραγματοποιήθηκε γάμος «μαϊμού» στο δημαρχείο της πόλης.

Για την υπόθεση διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στον εισαγγελέα.

Το 2014 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, ο γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της …εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα και εκεί κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξαν τη Χαλκίδα για να κάνουν το γάμο τους.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου (υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες), στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδαίοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, διαπίστωσαν ότι είναι πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!!!!

Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό έπαθε σοκ και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των …μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο «σύζυγος» ήταν παντρεμένος στην Κρήτη και είχε δύο παιδιά. Προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον… γάμο μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του!!! Στη συνέχεια, έζησε με την «σύζυγο» στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην κανονική του σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η «παράσταση» προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη.

Πηγή: lamiareport.gr
_