Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 10 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2018, σε δύο δεκαήμερες
εκπαιδευτικές σειρές, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις Αχαρνές Αττικής.
Στο Σχολείο συμμετείχαν συνολικά ένας (1) Ταξίαρχος, εξήντα (60) Αστυνομικοί Διευθυντές της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τρεις (3) Αξιωματικοί αντίστοιχου βαθμού της Αστυνομίας της Κύπρου.
Σκοπός του Σχολείου, ήταν να παράσχει στα στελέχη την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, που θα τα βοηθήσει να ασκήσουν με πληρότητα τα καθήκοντα του βαθμού τους.
Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές διαλέξεις και παρουσιάσεις σε διάφορα θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όπως σύγχρονου τρόπου διοίκησης (management), ηγεσίας, οργάνωσης και λειτουργίας Υπηρεσιών, επικοινωνίας, μετανάστευσης, τρομοκρατίας, εγκλήματος στο κυβερνοχώρο, διαχείρισης κρίσεων, διαχείρισης πληροφοριών κ.α, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στην έναρξη των εκπαιδευτικών σειρών του Σχολείου απηύθυνε χαιρετισμό ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος, στην τελετή λήξης της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς, επέδωσε τα πιστοποιητικά σπουδών στους αποφοιτήσαντες.
Στη λήξη της δεύτερης εκπαιδευτικής σειράς, τα πιστοποιητικά σπουδών επέδωσε η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.
Οι δύο Αντιστράτηγοι κατά τις τελετές λήξης, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό προς τους αποφοιτήσαντες με παραινέσεις και κατευθύνσεις για διάφορα θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.
Στις τελετές παρέστησαν επίσης, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Αθανασία Κορκοντζέλου, η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Διευθυντής Σοφία Λαμπροπούλου, η κα Χριστίνα Μελετιέ, Αξιωματικός Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου καθώς και άλλοι Αξιωματικοί της Σχολής.



_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια