Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη Δράμα αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ - Ανακοίνωση τής Ένωσης Αστυνομικών


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Δράμας: Συνάδελφοι, Ύστερα από τις τελευταίες διαταγές περί ενίσχυσης των μέτρων που αφορούν την διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών , απευθύναμε
προσωπική πρόσκληση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κο Γρηγόρη Γερακαρακο , προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος από κοντά τις παραμέτρους των προβληματισμών που έχουν ανακύψει λόγω της εκτέλεσης των προαναφερθέντων μέτρων με την μετακίνηση Αστυνομικών δυναμεων της Διεύθυνσης μας στην εδαφική περιφέρεια της Δ.Α Καβάλας.

Πράγματι , το διήμερο 25 και 26 Οκτωβρίου , ο επικεφαλής της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος ,μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ Θεόφιλο Παπαδάκη και τον Ταμία της Ομοσπονδίας Γεώργιο Κουλιάκη ,βρέθηκε στην Δράμα και με σειρά επαφών ενημερώθηκε για το εύρος όλων των προβληματισμών μας . Αρχικά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ΠΡΟΚΕΚΑ Παρανεστίου Δράμας και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι εκεί καθώς και επίσκεψη στο Α.Τ. Κάτω Νευροκοπίου και στο σημείο διαβατηριακου Ελέγχου Εξοχής .

Στη συνέχεια σύσκεψη με τον Διευθυντή Αστυνομίας Δράμας στον οποίο εξηγήθηκαν οι θέσεις της Ομοσπονδίας και του Σωματείου μας προκειμένου να εξορθολογιστεί όλο το πακέτο νέων απαιτήσεων της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας , σε σχέση με τις υπάρχουσες συνθήκες. Πραγματοποιήθηκε επίσης ενημέρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης μας και συζήτηση με τα μέλη μας.

Το πρωί της 27/10/ 2018 ο κος Γερακαρακος από κοινού με τον πρόεδρο του σωματείου μας ,μετέβησαν στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής διεύθυνσης Αστυνομίας Α.Μ.Θ. αφού προηγουμένως επισκέφθηκε το σημείο ελέγχων στο οποίο διατίθενται οι δυνάμεις που προέρχονται από την Δ.Α. Δράμας , στην Μουσθένη Καβάλας και αφού διαπιστώθηκαν οι συνθήκες εκτέλεσης Υπηρεσίας εκεί. Σε ευρείας κλίμακας συνάντηση με τον Υποστράτηγο κο Μενεξιδη Νικόλαο , παρουσία προέδρων Αστυνομικών υπαλλήλων Ξάνθης και Ροδόπης , έγινε πλήρης ενημέρωση για το πλέγμα των προβληματισμών που προέκυψαν στο πλαίσιο του φαινομένου της διακίνησης μή νόμιμων μεταναστών απο τις περιοχές της Α.Μ.Θ προς την ενδοχώρα. 

Μάλιστα κατατέθηκε από την πλευρά μας έγγραφο υπόμνημα με αναλυτική παρουσίαση των θέσεων μας. Ο κος Γενικός από την πλευρά του δεσμεύτηκε σε κάποιες διορθώσεις τις οποίες αναμένουμε να δούμε τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος - Η Γεν.Γραμματέας
ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος -ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μα
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια