Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόεδρος ΠΟΣΥΦΥ: Είμαστε υποχρεωμένοι να "λουστούμε" την άναρχη κατανομή του προσωπικού

Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Παναγιώτη Χαρέλα, Προέδρου της Ομοσπονδίας των Συνοριοφυλάκων, στη σελίδα της ΠΟΣΥΦΥ στο Facebook: Με αφορμή το εν λόγω, θυμάμαι πόσα
χρόνια οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης διέθεταν με " διαθέσεις" καθημερινά προσωπικό σε αλλότρια καθήκοντα άλλων Υπηρεσιών. Από το 2005 ξεκίνησαν διαθέσεις σε άλλες Υπηρεσίες αδιαφορώντας οι Ηγεσίες για την συνοριακή φύλαξη. Αδιαφορώντας για το αν καταστρέφουν αυτές τις Υπηρεσίες. Τόσα χρόνια φωνάζαμε για τα αυτονόητα και κάνεις δεν άκουγε. Η απάντηση γνωστή : " η αστυνομία είναι μια ". Σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να "λουστούμε" την άναρχη κατανομή του προσωπικού στις Υπηρεσίες που έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια με συνέπειες σαν αυτές του συγκεκριμένου άρθρου. Καλό θα είναι η κάθε Υπηρεσία να έχει τη δύναμη αυτή που απαιτείται να έχει και να εκτελεί το προσωπικό τα καθήκοντα αυτά των υπηρεσιών που υπηρετεί.
Εμείς χρόνια τώρα το ξέρουμε πως είναι να έχεις κάθε μέρα άλλο διοικητή. Απλά δεν μας άκουγε κανείς γιατί έτσι βόλευε !!!
Θα δούμε μάλλον την καθετοποίηση των κλάδων να την θέλουν τελικά και άλλοι !
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια