Πάτρα: Προς αναζήτηση στέγης η Πυροσβεστική - Τι θα γίνει με την κάλυψη του βόρειου τμήματος


Στην αναζήτηση κτιρίου ή την έρευση επενδυτή για την κατασκευή νέου για την μετεγκατάσταση των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Πάτρας από τη Νέα Εθνική Οδό , βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η τοπική ηγεσία.

 

Συγκεκριμένα τους τελευταίους περίπου 7 μήνες, εξετάζεται η εύρεση κτιρίου μεγαλύτερων διαστάσεων, που να πληροί παράλληλα και τις σύγχρονες προδιαγραφές και συνθήκες για τη στέγαση και φιλοξενία, υπηρεσίων και οχημάτων της Πυροσβεστικής.

 

Πηγές της Πυροσβεστικής αναφέρουν στο tempo24.news, πως άν και υπάρχουν προσφορές ακόμα δεν υπάρχει τελική απόφαση, ωστόσο είναι επιτακτική ανάγκη μετεγκατάτασης,.

 

Την ίδια ώρα μάλιστα πληροφορίες θέλουν, να έχει βρεθεί ακίνητο στην περιοχή της Ακρωτηρίου στην Πάτρα, γεγονός που επί του παρόντος δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

 

 Στο ερώτημα τι θα γινει με τη κάλυψη του βόρειου τμήματος της πόλης, στην περίπτωση μεταφοράς των πυροσβεστικών δυνάμεων από το κτίριο της Ν. Ε.Ο, η απάντηση Ανώτατατου Αξιωματικού ήταν καταλυτική, επισημαίνοντας πως θα υπάρχει Πυροσβεστικός Σταθμός "η περιοχή δεν θα μείνει ακάλυπτη".

 

Πηγή: tempo24news.gr


_