Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός κλήθηκε σε απολογία για καταγγελία παράβασης καθήκοντος και συγκάληψη από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ


Πόσες και ποιες ελευθερίες ή δικαιώματα έχει ένας αστυνομικός όταν αντιλαμβάνεται, ίσως κι εσφαλμένα, ότι κάτι δεν εξελίσσεται σωστά στην αλληλουχία των
υπηρεσιακών ενεργειών και προβαίνει σε σχετικές επισημάνσεις- καταγγελίες προς τις αρμόδιες ιεραρχικά υπηρεσίες και αρχές; Μάλλον καμία και κανένα.


Αναφερόμαστε στην περίπτωση που δημοσιοποιήσαμε πολύ πρόσφατα αποφεύγοντας τότε τα προσδιοριστικά στοιχεία υπό τον τίτλο: "Αστυνομικός καταγγέλλει αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος και για συγκάλυψη από αρχηγείο και αδιάφθορους, ο οποίος μας ενημερώνει και διατυπώνει απερίφραστα με νέο κείμενο ενημέρωσης για "Το παράπονο ενός Αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου"

"Είμαι Υπαρχιφύλακας και υπηρετώ στο Α.Τ.Ρόδου και στεναχωριέμαι που ο Διοικητής μου με κάλεσε για απολογία για υπέρβαση της ιεραρχίας που κατήγγειλα στη Διεύθυνση Δωδεκανήσου και στη Γενική Περιφεριακή Νοτιάς Δωδεκανήσου (Μέσω της υπηρεσίας μου) περιστατικό που οι κακοπροαίρετοι εδώ και μήνες λένε πολλά και οι συνάδελφοί μου επανειλημμένα ανέφεραν, κάποια αβάσιμα κατά την άποψή μου. 

Προβληματίζομαι για ποιο λόγο ενώ πριν και μετά ανέφερα έκνομες ενέργειες  προς το Αρχηγείο (Μέσω του Α.Τ.Ρόδου) ουδέποτε κλήθηκα για περαιτέρω έγγραφες ή προφορικές εξηγήσεις".


Σημείωση bloko.gr: Προφανώς έχει δευτερεύουσα αξία και σημασία το περιεχόμενο της καταγγελίας, για το οποίο μάλιστα είχε υπονοήσει ότι παρατηρεί διάθεση συγκάλυψης των καταγγελλόμενων από αρχηγείο και αδιάφθορους. Ίδωμεν, ή καλύτερα προσαρμοσμένο για την περίσταση, Ιδού η Ρόδος.   



_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια