Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιακμάνης : Δενδροφύτευση στο σημείο που ξεκίνησε η φονική πυρκαϊά στο Μάτι Αττικής

Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Σε μια συμβολική κίνηση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ συμμετείχε
στη δενδροφύτευση στο σημείο που ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Η εν λόγω δράση αποτελεί πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκου Σταθόπουλου και του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα κ. Ρωμανού Ευάγγελου.
Στην αναδάσωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με προσωπικό του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου ζωγράφου κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος με το προσωπικό και εθελοντές του ΣΠΑΥ, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας με το προσωπικό και εθελοντές του δήμου Κρωπίας κ. Θεόδωρος Γρίβας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων κ. Γεώργιος Παπαδιάς, οι Θηροφύλακες της Δ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, Εθελοντές από το ΣΠΑΠ, ο Πρόεδρος του Πράσινου Κινήματος κ. Κωνσταντίνος Καλογράνης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γεώργιος Σωφρόνης, ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαρής, ο Επιπυραγός του 12ου Π.Σ Παλλήνης κ. Θεόδωρος Νοτόπουλος, ο Ναύαρχος Ε.Α. Λιμενικού Σώματος κ. Γεώργιος Μπούρας και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ. κ. Νίκος Κωστόπουλος.



            Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρόσκληση σε αυτή την ξεχωριστή δράση και ελπίζουμε να μην ξαναζήσουμε  στιγμές σαν και αυτές της φονικής πυρκαγιάς ,διότι η φύση με την βοήθεια τέτοιων ενεργειών θα αποκατασταθεί, αυτοί που δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω είναι οι άνθρωποι που χάθηκαν.      
           

Για το Δ.Σ.

-O-
Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

-O-
Γεν. Γραμματέας

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια