Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έτσι θα κυβερνήσετε κ. αρχηγέ της αστυνομίας; Ως ηχείο υποβολέων;


Ψάξαμε πολύ να βρούμε φωτογραφία του κ. αρχηγού εκτός γραφείου, παρά τα περί του αντιθέτου διατεινόμενα περί... "αποσκίρτησης" του, όμως φευ.
Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί μία συζήτηση για την κ. Γεροβασίλη και την επιλεκτική μεροληψία, ενώ αρνείται ακόμη να συναντηθεί με τους αιρετούς αντιπροσώπους των
αστυνομικών, είχε τον χρόνο να συναντηθεί και ν' απαθανατιστεί με συνδικαλιστές της ΑΚΙΔΑ, παραμονές των αρχαιρεσιών στην ΠΟΑΞΙΑ για την ανάδειξη του νέου δ.σ.

Έλα όμως που είχε προηγηθεί η επιλεκτική πρόσκληση του κ. αρχηγού της ΕΛΑΣ, μεταξύ των ομοσπονδιών κι ενώσεων για την ημερίδα της ΕΛΑΣ στο πολεμικό μουσείο και σχετική με τη συμβολή της στην προστασία των ζώων, μίας και μοναδικής με κομματικό πρόσημο παράταξης αστυνομικών, ενώ αγνοήθηκαν συλλήβδην όλες οι υπόλοιπες.

Η κ. Γεροβασίλη επέλεξε να συναντήσει και να συζητήσει για τα προβλήματα των υπηρετούντων μέσα σ' ένα προστατευμένο περιβάλλον ομονοούντων. Εσείς κ. αρχηγέ, που βασίσατε την δική σας επιλογή; Μήπως ήταν μια προνομιακή επιδαψίλευση τιμής και ανταπόδοσης χρέους για όλα όσα συνέβησαν μέσα στην αστυνομία μετά την τραγωδία στο Μάτι κι επιδιώκεται να συμβούν στο επέκεινα των εξελίξεων, έχοντας μοναδικά στηρίγματα στην επιδίωξη τον κομματικό βραχίονα που παρεμβαίνει και διαμορφώνει καταστάσεις στα σώματα ασφαλείας;

Έτσι θα κυβερνήσετε; Με ημέτερους και αποσυνάγωγους; Και ως ηχείο υποβολέων;


του Γιώργου Καραϊβάζ




Προς επίρρωση, παρατίθεται το ... δείγμα της διακυβέρνησης






_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια