Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξοπλισμό δώρισαν στη ΔΑΕΘ οι Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Την Τετάρτη, 17/10/2018, το Προεδρείο της Ένωσής μας, μαζί με εκλεγμένους Αντιπροσώπους της στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α.,επισκέφτηκε
την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Ειδικότερα, παραδόθηκαν στο Διευθυντή της Υπηρεσίας, Ταξίαρχο κ. Δούβαλη Γεώργιο, δεκαπέντε (15) πλήρως εξοπλισμένοι φορητοί πομποδέκτες, για τις ανάγκες των συναδέλφων. Αφουγκραζόμενοι την αγωνία των συναδέλφων, που καθημερινά προσπαθούν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο και απαιτητικό έργο της εν λόγω Υπηρεσίας, η παραπάνω δωρεά αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και έμπρακτης συμπαράστασης στο πρόσωπό τους.
Επίσης, στη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκε η δυνατότητα αεροπορικής μετακίνησης του προσωπικού των διμοιριών της Δ.Α.Ε.Θ., που καλούνται - διατάσσονται να ενισχύσουν τις Διευθύνσεις Χίου και Λέσβου. Η μετακίνηση, μέχρι σήμερα, του προαναφερόμενου προσωπικού γίνεται μέσω ακτοπλοϊκών γραμμών. Για το θέμα αυτό ο Αντιπρόεδρος της Ένωσής μας και μέλος του Προεδρείου της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., Κουκουφικης Σταύρος,θα αναπτύξει, στο προσεχές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, εμπεριστατωμένη και οικονομικά συμφέρουσα για το δημόσιο πρόταση, η οποία έχει ήδη υποβληθεί και υπηρεσιακά.
Ο Δ.ντης της Υπηρεσίας, δεχόμενος την παραπάνω δωρεά, ευχαρίστησε το προεδρείο και ευχήθηκε τη συνέχιση ενεργειών, που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών της υπηρεσιακής καθημερινότητας.

Η Ένωση ανήκει στα μέλη της!
                                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
            Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας
ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης                                                               ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια