Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αθηνών καλωσόρισε τους νέους Αστυφύλακες

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθηνών, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, καλωσόρισε τους 191 νέους Αστυφύλακες που
παρουσιάστηκαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών.
    Μετά το χαιρετισμό του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξιάρχου κ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου, οι νέοι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε μια πρώτη ουσιαστική επαφή με το σωματείο μας. Διατύπωσαν τις απορίες και τα ερωτήματά τους, τα οποία και απαντήθηκαν από τη μεριά μας, σε ένα ειλικρινή διάλογο.
     Καταστήσαμε σαφές ότι θα είμαστε δίπλα στους συναδέλφους, από την πρώτη στιγμή, σε τυχόν παρατυπίες εκ μέρους της Διοίκησης, που θα παρατηρηθούν στις δύσκολες Υπηρεσίες που τοποθετήθηκαν καθώς όλοι οι συνάδελφοι θα στελεχώσουν τα κεντρικά Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στα οποία όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα υποστελέχωσης που υπάρχουν. Γι’ αυτό το λόγο από την Ένωσή μας τους διανεμήθηκε έντυπο με τα δικαιώματά τους και πληροφορίες σχετικά με το εργασιακό Προεδρικό Διάταγμα.
     Για εμάς αποτελεί βασικό στόχο, το νέο αίμα που θα ενισχύσει τα Αστυνομικά Τμήματα, να μη νιώσει τις στρεβλώσεις που συστηματικά παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια, με την καταπάτηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων.
     Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχο κ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο, τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Ταξίαρχο κ. ΚΑΡΙΑΝΑΚΗ Βασίλειο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΛΑΛΟΥΣΗ Σίμο, για την διευκόλυνση που μας παρείχαν ώστε να ενημερώσουμε τους νέους αστυφύλακες στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α.

Ο ενημερωμένος Αστυνομικός είναι και σωστός Αστυνομικός.
Θα είμαστε δίπλα σας!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

                                                                   Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                             
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                      ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια