Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικός καταγγέλλει ότι δέχεται πιέσεις να ψηφίσει συγκεκριμένο συνδυασμό

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Φτάνω να δημοσιοποιήσω το πρόβλημά που αντιμετωπίζω σαν έσχατο μέτρο  αντίδρασης. Υπηρετώ στην Υ.Α.Β.Ε. και είμαι
κατώτερος Αξιωματικός  (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες για εμένα) εδώ και λίγες  ημέρες δέχομαι εγω αλλά και άλλοι αξιωματικοί πιέσεις απο ζευγάρι  αξιωματικών συνδικαλιστικών της ΑΚΙΔΑ να τους ψηφίσω στις προσεχείς εκλογές  της ΠΟΑΞΙΑ .

   Οι πιέσεις αυτές φτάνουν σε σημείο έμμεσων απειλών για τη θέση μου στη  φρουρά της Υ.Α.Β.Ε. λέγοντας μου οτι  θα γίνουν "εκκαθαρίσεις" στη φρουρά  και μόνο αυτοί μπορούν να με κρατήσουν γιατί είναι εκπρόσωποι του κόμματος  (ΣΥΡΙΖΑ), επίσης μου είπαν οτι ψηφοδέλτιο θα μου δώσουν αυτοί και έχουν  τρόπο να δούνε εάν τους ψήφισα  (πώς αυτό γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω). 
Με εκπλήσσει βέβαια οτι συχνά σε πηγαδάκια συναδέλφων "στολίζουν" κανονικά  των φρούραρχο αλλά και την Υπουργό.   Οι πιέσεις αυτές είναι καθημερινές και σε εμένα και σε άλλους 
συναδέλφους  (δεν θα αναφέρω προς το παρόν λεπτομέριες απο διαλόγους για  ευνόητους λόγους). Ο σκοπός που εκθέτω δημόσια αυτή την αντιδημοκρατική  συμπεριφορά είναι γιατί πιστεύω οτι ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να  ψηφίζει ότι θέλει η να μην ψηφίζει καθόλου. Και αυτός είναι ο μόνος τρόπος  να σταματήσουν να απειλούν και να φοβίζουν τον κόσμο.


_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια